Спорт

Режат Ком в 95-та мин., победи за Локо и Севлиево, реми за Бдин, загуба за Първа Атомна

  23.09.2018 19:29             
Режат Ком в 95-та мин., победи за Локо и Севлиево, реми за Бдин, загуба за Първа Атомна

Ком /Берковица/ завърши 1:1 в Плевен със Спартак в среща от 7-ия кръг на Северозападната Трета лига. Реферът даде 8-минутно продължение, като в 95-та мин. домакините изравниха чрез Ивайло Емилов.

„Няма такъв гол, който ни вкараха след двойно нарушение. Имаше фаул срещу вратаря ни, а отделно играч на Спартак игра с ръка. По възмутителен начин ограбиха труда на момчетата. Ще пуснем жалба срещу съдиите, но това няма да ни върне победата“, коментираха афектирани от щаба на Ком.

Берковчани поведоха в 24-та мин. чрез Цветан Цветанов-Кебапа, който засече центриране на Ивайло Тошев.

Локомотив /Мездра/ измъкна 3-те точки в Луковит, след като се наложи с 1:0 над местния Ботев. Домакините стояха по-добре на терена и създадоха куп положения, докато „железничарите”, освен гола, имаха още един изстрел във вратата, спасен от стража. Румен Рангелов реализира попадението в 85-та мин.

Партизан и Бдин завършиха 1:1. Николай Олегов изведе тима от Червен бряг напред в 48-та мин., а Ивайло Иванов от видинчани изравни в 60-та мин.  

Севлиево би само с 2:0 Академик /Свищов/, след като пропусна 2 дузпи. Петър Казаков откри резултата в 11-та мин. от 11-метров наказателен удар, а в 20-та мерникът му от бялата точка му изневери. В 30-та мин. Альоша Илиев също не съумя да се разпише от дузпа. Вторият гол падна едва в 75-та мин., когато Казаков центрира и Георги Павлов асистира на Димитър Байдаков за крайното 2:0.

„Изключително съм доволен от сериозния подход на момчетата към мача. Играха отговорно и съжалявам, че направиха куп пропуски, заради които успехът ни не е по-изразителен”, каза за „Конкурент” треньорът на Севлиево Анатоли Тонов.

Първа Атомна загуби с 0:1 от Янтра в Полски Тръмбеш. Калоян Калчев реализира единственото попадение в 36-та мин.