Спорт

Криста Лом триумфира с кметската купа в Оряхово

  17.08.2018 09:02             
Криста Лом триумфира с кметската купа в Оряхово

Криста Лом спечели първото място на турнира по мини футбол за купата на кмета на Оряхово. Надпреварата бе изключително оспорвана и интригуваща, като държа в напрежение докрай феновете в крайдунавския град.

Компанията на Станислав Трайков и Ивайло Пешин надви във финала домакините от ФК Оряхово с 4:3 след дузпи /1:1 в редовното време/, а в спора за бронза Септември /Гложене/ сломи Мизия с 3:1.

Резултати от полуфиналите: Криста Лом – Септември /Гл/ 2:1, ФК Оряхово – Мизия 1:1 /2:0 дузпи/.

Секретарят на община Оряхово Христина Цонева награди отборните призьори. Отличени бяха и футболисти в няколко категории. Най-добър играч на турнира е Кристофър Борисов от Криста Лом, а неговият съотборник Станислав Трайков бе определен за най-техничен играч. Деян Иванов от Септември /Гл/ е голмайстор със 7 попадения, а Свилен Баников получи приз за най-добър вратар. За най-добър защитник бе избран Вени Ангелов от Мизия, а наградата за феърплей заслужи Александър Кръстев.

Организаторите от БАМФ Враца изразиха благодарност на всички отбори за показания феърплей и добра игра, както и на домакините от община Оряхово за гостоприемството.