Спорт

Ясно е кои ще свирят на Ботев, Кариана и Монтана

  16.08.2018 11:15             
Ясно е кои ще свирят на Ботев, Кариана и Монтана

Волен Чинков ще е главен съдия на мача Ботев /Враца/ - Етър от 5-ия кръг та Първа лига. Двубоят на стадион „Огоста“ в Монтана е в събота от 21 ч. В него на рефера ще помагат асистентите Мирослав Иванов и Павлин Михайлов, както и четвъртият арбитър Станимир Тренчев. Константин Писков ще наблюдава действията на бригадата.    

Утре пък врачанинът Станислав Ставров от Великотърновската колегия ще свири на Черно море и Берое. Срещата е от 20.45 ч. Ще му помагат Георги Дойнов и Даниел Ников. С наряди за четвърти съдия и наблюдател са съответно Ивелин Занев и Георги Виделов.

В събота от 18 ч. е мачът Кариана /Ерден/ - Струмска слава /Радомир/ от 4-ия кръг на Втора лига. В бригадата за него са Ивайло Ненков, Асен Крумов, Георги Великов и Иван Иванов. Крум Стоилов ще следи изкъсо действията им.

В понеделник от 18 ч. пък ЦСКА 1948 посреща Монтана. Правосъдие на терена ще раздава Георги Димитров, с помощта на Борислав Колев и Пламен Ванков. Сред длъжностните лица са още Благой Манов и Деница Крумова.

Утре от 17.30 ч. са всички двубои от 2-ия кръг в U19. Монтана приема новака Янтра 1919 /Габрово/ под ръководството на дебютиращия в елитната група Даниел Иванов от Видин. Ще му помагат Николай Михайлов от Монтана и Славян Добрев от Враца.

Видинчанката Димитрина Милкова от Софийската колегия ще свири в Бургас на Нефтохимик и Черно море. Нейни асистенти ще са Динко Стоянов и Николай Бахов.