Събития

Нова благородна кауза обединява врачани

  13.08.2018 14:57             
Нова благородна кауза обединява врачани

Валентин Семков от Враца се нуждае от спешна бъбречна трансплантация в чужбина. За лечението на 53-годишния мъж са необходими 22 000 USD  - сума, която е непосилна за семейството. Затова неговите близки молят за помощ, за да може животът му да бъде спасен. 
Преди 2 години Валентин разбира, че има рак на дебелото черво и е опериран в България. Туморът е отстранен, но постепенно се развива бъбречна недостатъчност. От година и 2 месеца е на хемодиализа 3 пъти седмично, но състоянието му се влошава - трудно подвижен е, а зрението прогресивно намалява.
Отчаянието на семейството е пълно, но намират алтернатива за лечение в Истанбул, където лекарите дават надежда.

„Донор ще бъде моята майка и негова съпруга, а необходимите 22 000 USD включват и тази манипулация, но средствата са непосилни за семейството ни”, споделя дъщерята Зорница и призовава всички добри хора да прегърнат тяхната кауза и да помогнат на един баща, дядо и прекрасен съпруг да пребори коварната болест.  

Ние, от „Конкурент” силно се надяваме всички наши клиенти, приятели, познати и много непознати да намерят в себе си човечността, от която има нужда Валентин и всички заедно да спасим живота му!

Всеки, който има желание и възможност, може да го направи на следната дарителска сметка:

IBAN: BG59STSA93000025482480

Благодарим ви!