Крими

Банчев пред "Конкурент": Имам конфликт само с един човек

  29.07.2018 10:19             
Банчев пред \

Лидерът на ДПС във Враца Борислав Банчев коментира ексклузивно пред "Конкурент" огненото отмъщение, с което беше ударен в последните минути на съботната вечер. Джипът "БМВ х5" на общинския съветник от Враца беше запален в тих жилищен квартал край болницата.

„Имам конфликт само с 1 човек. Обществото знае за какво става дума. Не мога да го докажа, но през последните месеци имам само един сериозен спор – заради това, че се боря да бъде премахнат търговски обект на входа на пещерата Леденика във Врачанския балкан“, коментира пред „Конкурент“ лидерът на ДПС Борислав Банчев.

„Престъпните шайки няма да ме спрат да спра да се боря за истината. Каквото и да ми струва това, продължавам. Не една или две коли са палени във Враца – очевидно това е „мода“ в разчистването на сметки. Но такива действия показват само слабостта на онзи, който го е направил. Какво е виновен автомобил на 9 години, че да го изгорят“, попита още Банчев.

Лидерът на ДПС потвърди информацията на „Конкурент“, че „бавареца“ не е бил застрахован, поради което щетите са си изцяло за негова сметка.

От полицията допълниха, че по случая е образувано досъдебно производство, тъй като има подозрения, че колата е била подпалена умишлено.