Свят

Дух на убит брат се всели в сестра си и разкри кой го е екзекутирал /ВИДЕО/

  21.07.2018 10:29             
Дух на убит брат се всели в сестра си и разкри кой го е екзекутирал /ВИДЕО/

16-годишната Абигайла Маглатас от Филипините твърди, че в нея се е вселил духът на 19-годишния ѝ брат Марвин. По думите на момичето. убитото момче е искало да разкаже подробности за своята смърт.

Daily Mail съобщава, че 16-годишната Абигайла е започнала да изпада в припадъци три месеца, след като брат ѝ е бил застрелян в провинцията Нуева Есиха. По време на пристъпите момичето говори от името на Марвин, разказвайки подробности за неговата гибел.

"Те ме измъчваха, биха ме и стреляха по мен седем пъти. Те бяха бандити. Чуйте ме, мен ме убиха", казва Абигайла Маглатас.

Властите във Филипините съобщиха, че Марвин е бил убит по време на престрелка с полицаи и наркодилъри. Абигайла обаче е убедена, че тази версия не отговаря на истината. Според нея, момчето е било отвлечено и то е молило своите екзекутори да не го убиват, а да го вкарат в затвора.

"Простреляха ме в краката, после ми казаха да бягам. След това един ме хвърли от мост", разказва още Абигайла Маглатас.

Нейни роднини смятат, че Абигайла не може да се примири с кончината на любимия си брат и иска неговите убийци да бъдат изправени пред правосъдието. Също така, те са убедени, че момичето не се преструва и наистина си общува с брат си.

ВИДЕО в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/shokirashchi-kadri-dukh-na-ubit-brat-se-vseli-v-sestra-si-i-razkri-koy-go-e-ekzekutiral_news614943.html