Спорт

Супер Марио пак изригна, носи трофей на своите, посвети гола на гаджето

  19.07.2018 17:53             
Супер Марио пак изригна, носи трофей на своите, посвети гола на гаджето

Нападателят от школата на Локо /Мз/ Марио Велинов вдигна втора купа в София за има-няма 2 месеца. Мездренчанинът заби решаващото попадение за своя тим ST. Trinity във финала на „Premium League Club 33“ срещу Coriti ERP за крайното 2:0. Той посвети гола на приятелката си Мелани Димитрова. Резултата откри Георги Янев.

Сблъсъкът за титлата се игра в комплекс „Царско село“. Велинов и компания натиснаха здраво още в началото и до края не оставиха и капка съмнение кой е №1, като дори изпуснаха още по-категорична победа.

На четвъртфинала и полуфинала шампионите отнесоха Млади надежди със 7:2 и Cleany със 7:3. За триумфа допринесоха още Деян Анев, бившият играч на Локо /Мз/ при престоя му в елита Цветан Зарев, Марио Гаджов, Денис Данов, Пресиан Пръвчев, Виктор Гетов, Илия Русев, Дечо Папазов и др.

Победата бе отпразнувана в култовия клуб „NIGHT FLIGHT“. Организаторите от Vambos поканиха за третото полувреме и останалите 3 формации от Топ 4.

Марио Велинов триумфира през май и с Легендите в Шампионската лига на „Vambos Sofia“, като тогава блесна с гол от корнер на финала при разгрома със 7:1 на Тигрите на Аркан

Колкото и самохвално да изглежда мотото на Марио Велинов: „Не си броя победите, защото нямам загуби“, и към момента то продължава да е актуално. Когато фактите говорят...