Спорт

Локо /Мз/ с гръмка победа в първия спаринг

  18.07.2018 21:04             
Локо /Мз/ с гръмка победа в първия спаринг

Локомотив /Мездра/ записа гръмка победа в първия спаринг. Новакът в Северозападната Трета лига се наложи вкъщи над четвъртодивизионния Бойчиновци с 10:1. С хеттрик за успеха се отличи Тихомир Найденов-Бизнеса, по два гола вкараха Ивайло Желязков и Илия Илиев, а по веднъж точни бяха Румен Рангелов, Николай Михайлов и Константин Веселинов. Веселин Траянов стана автор на попадението за гостите, оказало се почетно.

Наставникът на „железничарите” Иван Георгиев-Саки пусна в игра всичките 19 футболисти, с които разполага. Преди мача в Мездра пристигна и Раиф Мурадов. На терена се появи също младежкият национал Антонио Вутов, който поддържа форма в родния си клуб.

По документи в Трета лига Локомотив ще бъде воден от Николай Николов-Колчо, но на практика Саки ще продължи да изпълнява досегашните си функции. Той ще отговаря и за подготовката на юношите старша възраст. Основна грижа за останалите формации в ДЮШ /от най-малките до младша възраст/ ще има Стоян Стоянов.  

Следващата контрола на мездренчани ще е отново у дома в събота от 18 ч. с друг представител на монтанската областна „А” група – Расово.