Събития

Веселин Христов: Благодаря на „Конкурент“ за протегнатата ръка

  10.07.2018 16:08             
Веселин Христов: Благодаря на „Конкурент“ за протегнатата ръка

Трогателно писмо изпрати до редакцията нашият читател Веселин Христов. Младият мъж, който е на 33 години,изразява благодарността си към екипа на вестника и неговия управител за оказаната подкрепа, благодарение на която е преодолял труден момент в живота си.

„Свързвам се със вас по два въпроса. Първият е да изкажа голяма благодарност на „Конкурент” и господин Димитър Николов. Благодаря за това, че те не ме изгониха, както повечето от хората при които бях, а подадоха ръка и ми помогнаха да продължа нелекия си живот”, пише Веселин. Той припомня, че преди около 2 години, след публикация във вестника е успял да плати здравните си осигуровки,  да получи медицински грижи и да мине на ТЕЛК, за да може да живее.

„Тогава вестник Конкурент и добри врачани ми подадоха ръка. Надявам се и сега да събера необходимите ми пари за протези. С ТЕЛК съм и пенсията ми е 130 лева, но каквото и да правя няма да мога да събера необходимите ми 700 лева. Ще съм благодарен на добрите врачани, макар, че знам в какво положение са всички живеещи в Северозапада”, отправя молбата си младият мъж, който е посочил и банковата си сметка.

BG75UBBS800 210 47041 740