Свят

Ревнива съпруга наказа любовницата на мъжа си, като я съблече чисто гола и я намаза с парещ сос (СНИМКИ)

  16.06.2018 18:09             
Ревнива съпруга наказа любовницата на мъжа си, като я съблече чисто гола и я намаза с парещ сос (СНИМКИ)

30-годишната Цзян Джун от Тханхоа, Виетнам, стана жертва на ревнивата съпруга на своя любовник. Жената била влачена по улицата за косите, залята с рибен сос и намазана с лютив сос чили. В резултат по тялото на младата изкусителка се появили сериозни изгаряния, пише в. "Дейли мейл".

Свидетели на нападението разказаха на журналистите, че любовницата се опитала да се отскубне от ръцете на измамената жена, но на помощ на съпругата се притекли три нейни приятелки. В резултат Цзян Джун престанала да се съпротивлява и просто чакала края на екзекуцията. "Жената псуваше много и каза, че Джун е разрушила 10-годишния ѝ брак", разказа очевидец.

До момента на пристигането на полицията всички участници в разпрата вече били напуснали местопрестъплението. Жертвата сама успяла да се добере до болница, където била открита от полицаите. В момента те се опитват да убедят красавицата да даде показания против нападателката си, но тя се опасява от последствията на това решение. Ако момичето все пак реши да подаде официален сигнал в полицията, ревнивата жена ще получи обвинения в унижаване на човешка личност и нанасяне на здравословни вреди, а също и обвинения в нарушаване на обществения ред.

Blitz.bg