Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“

2018-06-12 06:00 2246 0

Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“
Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“ Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“ Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“

Призьорите от играта ни Game of Proms благодариха за възможността, предоставена им от „Конкурент“ да покажат своите абитуриентски снимки. През последните седмици предпочитаният сайт в Северозапада konkurent.bg реализира поредното издание на своя успешен проект.

„Малко са медиите в България, които обръщат внимание на нас, младите. Похвално е, че се опитвате да търсите не сензация, а да покажете красивото в младите хора“, каза по телефона Теодосия Микова от Видин. Към нея пътува ваучер за намаление във верига магазини „Финес“.

„Зарадвахте ни искрено. Не очаквахме такова внимание от хората. На всичко отгоре имаме и награда. Благодарим ви за щастието“, каза Ивайла Милотинова, майката на Милена от СУ „Козма Тричков“ във Враца.

Адмирации за инициативата ни да покажем красивите младежи и девойки на Северозапада изпрати и Габриела Георгиева – абитуриентката от Берковица, която отиде на бала си с народна носия.

Играта ни има и своя победител – това е Любо Ангелов, чиито снимки на Ани Асенова и на двойката Павел и Симона бяха избрани от читателите на сайта konkurent.bg. При получаване на наградата Любо кавалерски отстъпи голямата награда - мобилен телефон, на Ани. Така той запази не само джентълменския тон на играта, но и демонстрира основния й принцип – в Game of Proms всички печелят.

Ние, в „Конкурент“, ви обещаваме, че догодина отново ще ви изненадаме приятно.

Благодарим на нашите партньори - магазин за козметика "Мира", верига магазини "Финес" и на студио за красота "Силви", без чиято подкрепа тази игра нямаше да е толкова интересна!

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Деян Донков: Лекар-свиня ми лепна диагноза рак
2018-10-22 19:30
343 0
Кошмарно преживяване е имал актьорът Деян Донков заради грешната  диагноза рак, научи HotArena. Баща му, полковник Доко Николов, който бил следовател и полицейски шеф във…

Стефан на Гала с фетиш към женски ходила и глезени
2018-10-22 14:40
181 0
Половинката на тв водешата Гала – Стефан, може да се прави на много влюбен в нея,

Деси Банова била асистентка на Астор, влизала в магическата му кутия
2018-10-22 12:10
246 0
Бившата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова, която миналото лято плени със сините си очи бившия държавен глава Росен Плевнелиев и вече е негова законна

Пияна, Лора Караджова едва не убива пешеходец
2018-10-22 09:35
708 0
Лора Караджова се слави като неподражаема купонджийка, но зад широката й лъчезарна усмивка се крият серия травми. Певицата, която на 3 декември тази година ще…

актуален брой на вестник Конкурент