Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“

2018-06-12 06:00 2101 0

Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“
Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“ Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“ Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“

Призьорите от играта ни Game of Proms благодариха за възможността, предоставена им от „Конкурент“ да покажат своите абитуриентски снимки. През последните седмици предпочитаният сайт в Северозапада konkurent.bg реализира поредното издание на своя успешен проект.

„Малко са медиите в България, които обръщат внимание на нас, младите. Похвално е, че се опитвате да търсите не сензация, а да покажете красивото в младите хора“, каза по телефона Теодосия Микова от Видин. Към нея пътува ваучер за намаление във верига магазини „Финес“.

„Зарадвахте ни искрено. Не очаквахме такова внимание от хората. На всичко отгоре имаме и награда. Благодарим ви за щастието“, каза Ивайла Милотинова, майката на Милена от СУ „Козма Тричков“ във Враца.

Адмирации за инициативата ни да покажем красивите младежи и девойки на Северозапада изпрати и Габриела Георгиева – абитуриентката от Берковица, която отиде на бала си с народна носия.

Играта ни има и своя победител – това е Любо Ангелов, чиито снимки на Ани Асенова и на двойката Павел и Симона бяха избрани от читателите на сайта konkurent.bg. При получаване на наградата Любо кавалерски отстъпи голямата награда - мобилен телефон, на Ани. Така той запази не само джентълменския тон на играта, но и демонстрира основния й принцип – в Game of Proms всички печелят.

Ние, в „Конкурент“, ви обещаваме, че догодина отново ще ви изненадаме приятно.

Благодарим на нашите партньори - магазин за козметика "Мира", верига магазини "Финес" и на студио за красота "Силви", без чиято подкрепа тази игра нямаше да е толкова интересна!

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Тест: А на бас, че няма да откриете жената на СНИМКАТА за 5 секунди!
2018-06-18 16:20
67 0
Изкуство може да се окаже нещо наистина невероятно. Германският художник Джордж Дъстервалд специализира много неща, а дали ще се справите с една от загадките му, ще разберете…

Мария Илиева намери цаката на бебeто, вижте как го успокоява
2018-06-18 13:10
262 0
Мария Илиева е намерила начин успешно да успокоява 5-месечния си син Александър. Изпълнителката сама споделя, че

Лили Иванова: Не познавам нотите и не искам да се занимавам с бездарници в майсторки клас
2018-06-18 10:30
252 0
От 57 години естрадният динозавър Лили Иванова се изявява на родните и международните сцени, но въпреки тлъстата

Това ли е новият на Анелия?
2018-06-18 10:30
131 0
Анелия най-накрая показа тайнственото си гадже! Това си помислиха феновете на певицата, след като тя пусна снимка как мъж я целува, пише HotArena. Фотото беше…

актуален брой на вестник Конкурент