Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“

2018-06-12 06:00 2188 0

Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“
Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“ Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“ Призьорите от Game of Proms: Благодарим ти „Конкурент“

Призьорите от играта ни Game of Proms благодариха за възможността, предоставена им от „Конкурент“ да покажат своите абитуриентски снимки. През последните седмици предпочитаният сайт в Северозапада konkurent.bg реализира поредното издание на своя успешен проект.

„Малко са медиите в България, които обръщат внимание на нас, младите. Похвално е, че се опитвате да търсите не сензация, а да покажете красивото в младите хора“, каза по телефона Теодосия Микова от Видин. Към нея пътува ваучер за намаление във верига магазини „Финес“.

„Зарадвахте ни искрено. Не очаквахме такова внимание от хората. На всичко отгоре имаме и награда. Благодарим ви за щастието“, каза Ивайла Милотинова, майката на Милена от СУ „Козма Тричков“ във Враца.

Адмирации за инициативата ни да покажем красивите младежи и девойки на Северозапада изпрати и Габриела Георгиева – абитуриентката от Берковица, която отиде на бала си с народна носия.

Играта ни има и своя победител – това е Любо Ангелов, чиито снимки на Ани Асенова и на двойката Павел и Симона бяха избрани от читателите на сайта konkurent.bg. При получаване на наградата Любо кавалерски отстъпи голямата награда - мобилен телефон, на Ани. Така той запази не само джентълменския тон на играта, но и демонстрира основния й принцип – в Game of Proms всички печелят.

Ние, в „Конкурент“, ви обещаваме, че догодина отново ще ви изненадаме приятно.

Благодарим на нашите партньори - магазин за козметика "Мира", верига магазини "Финес" и на студио за красота "Силви", без чиято подкрепа тази игра нямаше да е толкова интересна!

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Бърз тест разкрива психическото ви състояние! Ако изображението се движи, нещата са лоши!
2018-08-14 16:50
116 0
Този прост тест ще ви помогне да разберете какво не е наред с вас и ще ви доведе до самоусъвършенстване. Идеята за тази визуална диагноза…

Куката над закона
2018-08-14 14:40
110 0
Актьорът Мариан Вълев е над закона, научи HotArena. Симпатягата, който се прочу с ролята си в сериала „Под прикритие”, гази правилата, особено когато бърза. Куката…

Гери-Никол учи Дара как да клати дупара
2018-08-14 12:10
158 0
Гери-Никол реши да учи колежката си Дара как се клати яка дупара на обществено място, научи HotArena. Варненките са приятелки още преди да станат популярни,…

Митака от „София ден и нощ“ разпуска на Миконос
2018-08-14 09:30
352 0
Кристиан Кирилов, добил слава като Митко от „София ден и нощ“ отпраши на развлечения на Миконос, узна HotArena.

актуален брой на вестник Конкурент