Свят

Минувач с удар с глава трупяса побеснял мъж, който пребиваше съпругата си на улицата (ВИДЕО)

  02.06.2018 22:14             
Минувач с удар с глава трупяса побеснял мъж, който пребиваше съпругата си на улицата (ВИДЕО)

Минувач се застъпи за беззащитна жена, която стана жертва на побой от страна на собствения си съпруг на улицата. Инцидентът, разиграл се в Истанбул, е заснет от камери за видеонаблюдение, съобщава Hurriyet Daily News.

По данни на изданието, жертвата и насилникът били женени. След като излязло съдебното решение за развода им, насилникът започнал да налага жена си с навита на руло хартия и я повалил на тротоара. Няколко секунди, след като тя се озовала на земята, върху съпруга й се нахвърлил минувач и само с един удар с глава го повалил на земята.

След като агресорът бил обезвреден от 29-годишния Емре Деребаши, е извикана и полиция.

Пред органите на реда агресивният съпруг обаче съобщил, че не е биел жена си, а тя разигравала театър и затова паднала на земята.

„В полицията той ме обвини, че съм го пребил. Него го пуснаха, а мен ме разпитаха. Това ме обиди много”, разказва 29-годишния Емре, спасил дамата в беда.

Деребаши признава, че първоначално помислил, че мъжът налага жената с палка, а не с хартиено руло. И категорично отбелязва, че не съжалява.

„Направих нещо, което всеки един друг човек на моето място трябва да направи. Аз съм против насилието и не мога просто да стоя и да гледам, когато жертвата е жена. Бих го направил отново, ако се повтори”, казва още той.

Превод: БЛИЦ