Спорт

Сашо Ангелов: Време е за истински мъже

  17.05.2018 15:35             
Сашо Ангелов: Време е за истински мъже

Дербито на Северозапада ще е възможност за футболистите на Ботев да докажат, че са мъже, това обяви старши-треньорът Сашо Ангелов в навечерието на срещата от 30-ия кръг. В събота врачани посрещат Монтана, като единствено победата им гарантира директно класиране за футболния елит на България. Всякакъв друг развой на двубоя ще ги изпрати на баражи срещу 12-ия или 13-ия от Първа лига.

„Предстои ни много тежък мач, който може да осмисли представянето ни през цялото първенство. Осъзнаваме сериозността на задачата пред себе си. Дойде време да се види кои са истинските мъже”, допълни наставникът на Ботев.

„Противникът ни е освободен от мисли за задължителни 3 точки, докато при нас има тежест. Не обичам думата напрежение, затова повтарям, че съботният мач е време за мъже в Ботев”, допълни наставникът на врачани. Сашо Ангелов ще събере групата за мача и ще я заведе на лагер, като по всяка вероятност тренировките ще са извън Враца.

В подобен момент наставникът заяви, че разчита на всеки един, който иска да играе за Ботев. Единственият, който отпада от групата за мача, е наказаният полузащитник Даниел Гаджев.