Лайфстайл

5 идеи за първа среща, които са далеч по-добри от кафе/вечеря

  19.04.2018 11:40             
5 идеи за първа среща, които са далеч по-добри от кафе/вечеря

Ако питаш някоя мацка „Коя е най-яката ти първа среща?“ едва ли ще каже нещо свързано с „пиене на кафе“ или „вечеря“. Защо тогава изобщо се мъчиме като ги подканваме да излезем на по кафе? Не веднъж вече сме го споменавали, но шанса да се отекчите до смърт при подобно излизане е огромен! Защо просто не предложите нещо далеч по-забавно или нещо, което ще раздвижи малко кръвта в телата ви? Като например…

  1. Ледена пързалка.

Да, да знаем… това може да се случи само в малка част от годината! Но все пак… е абсолютно брилиантно! Особено ако и двамата не може да карате. Всичките пребивания, странни движения и нескопосани опити ще ви накарат да се смеете цяла вечер. Естествено след това може да я поканите да пиете по чаша греяно вино.. или две.

ledena-purzalka

       2.  Перфектната вечеря… с подоготвка.

Добре де, пак е вечеря, но тази е малко по различна. Единственото, което трябва да направиш е да разбереш кое е любимото й основно ядене и любимият й десерт, а още преди да им е казала имената вече трябва да си отговорил „Правя най-яката…. на света!“. После кулутрно я подканваш да я нагостиш с въпросното ястие. Ако случайно се провалиш жестоко в готвенето, винаги можеш да кажеш какви са ти били намеренията директно, при всички положения ще се впечатли повече от това да я изведеш на кафе.

vecherq

        3. Пробвайте хобитата си.

Тя кара колело, а ти яздиш кон… перфектно!

Всъщност каквото и да е,  особено ако нейното хоби ти се струва интересно или особено ако тя харесва твоето.
Когато я „учиш“ на нещо или тя теб, нещата бързо стават доста интимни, а независимо дали ще е пълен успех или пълен провал винаги се отваря вратичка за втора среща. Само ще вметнем, че няма жена, която досега не се е кефила на дрифта, а е изключително яко мацка да те научи как да стреляш с лък!

първа Среща

        4. Отидете на спортно събитие.

Разбери какви спортове харесва и купи билети за такова. Доста по-добро е от киното, вярвайте ни! Особено ако преди/след събитието пиете бира на слънце и си говорите глупости, тогава нещата са почти в кърпа вързани.

stadion

       5. Изненадваща разходка.

Това е най-трудното пичове…. общо взето трябва да я накарате да си освободи един ден за вас, което не е чак толкова трудно, ако използвате думите си правилно.

Каквото ще да става, не трябва да казвате къде ще ходите! Просто й кажете, че в 9 сутринта трябва да е готова и да си подготви Х дреха(ако се налага). Гаранция в радиус от 100 км има нещо интересно извън града, било то аквапарк, туристическа пътека, старо китно градче с история или просто разходка с коне. Ако мацката се кефи на подобен тип разходки, а почти няма такава, която да не се, нещата са ви в кърпа вързани!

Woman-riding-a-horse-733x550