Събития

Вижте кой поема РУ на МВР в АЕЦ „Козлодуй“

  18.04.2018 14:53             
Вижте кой поема РУ на МВР в АЕЦ „Козлодуй“

Пламен Томов /на снимката/ ще бъде новият началник на районното управление на полицията в АЕЦ „Козлодуй“, научи „Конкурент“. Според наш източник, законспириран в МВР, заповедта за назначението му вече е издадена, като със съдържанието й са били информирани в областната дирекция във Враца.

Говорителят на полицията в града под Околчица Красимир Василев обеща, когато назначението стане факт, то да бъде оповестено официално и в медиите.

Както написа преди седмица единствен konkurent.bg, нов титуляр ще има РУ на МВР в атомната електроцентрала. Постът там е вакантен от повече от година и е съвместяван от Петьо Ризов, който пое задълженията след освобождаването по негова молба на тогавашния началник Аспарух Максимов.

Според информация на „Конкурент“, вече е изготвена молбата за назначението на Пламен Томов, който сега е началник сектор „Криминална полиция“ в ОД на МВР в Монтана. Сегашните му колеги твърдят, че потеклото му е от Лом и е безупречен професионалист, което натежало при избора за поста. Очаква се да бъде представен в близките дни пред подчинените си, но най-вероятната дата за представянето му е 1 май.