Лайфстайл

Тази „актриса“ влюбена в Златко Баретата! Направи се на мутреса, заплашва доктор от Казанлък

  13.04.2018 13:28             
Тази „актриса“ влюбена в Златко Баретата! Направи се на мутреса, заплашва доктор от Казанлък

Бившата изкусителка от „Острова на изкушението“ и настояща актриса - Мариела Маврова, се забърка в огромен любовен скандал с анонимен доктор от Казанлък. Към цирка ни насочи анонимен читател на HotArena.

Мариела е публикувала заплахи в социалната мрежа срещу доктор от Казанлък, който най-вероятно я представя някъде като своя любовница и с което й е създал проблеми с гаджето:

Очаквайте скоро цялата истина как хипер комплексираният д-р Г.Б. от Казанлък, който в стремежа си да е „мутра“ и да „гърми“ с най-актуалните жени, ми съсипа дългогодишна връзка!“.

Най-вероятно блондинката смело слага себе си в графа „актуални жени“ заради скорошното й участие във филма „Немезис“, в който се изявява като мутреса (каквато винаги е мечтаела да бъде).

Маврова е със спорно минало предвид многобройните й връзки с персонажи от криминалния контингент. Също така тя сама даваше интервюта за различни електронни медии и обясняваше колко харесва Златко Баретата и как я карал да настръхва и колко много обичала бруталните престъпници.

хотарена