Свят

Извратеняк отвлече, би и изнасили 17-годишна, защото тя му била „като домашно животно”

  09.04.2018 07:58             
Извратеняк отвлече, би и изнасили 17-годишна, защото тя му била „като домашно животно”

37-годишен мъж от Аризона лъже, че е на 20 години, за да се срещне с бъдещата си жертва. Когато Реймънд Бърк се появил на прага на къщата на 17-годишното момиче в Юта, истината била много по-болезнена. Изродът планирал да държи момичето в апартамента си завинаги като домашен любимец, предаде People.

Според разследването Бърк държал момичето като заложник за една седмица, многократно я изнасилвал и биел всеки път, когато се оплаквала, че я държи срещу волята си. Сега мъжът е в ареста и му е даден залог от 150 000 долара.

По времето на престъплението момичето живеело заедно с баща си. Същия ден тя написала в интернет за депресията си и желанието й да напусне дома си. Тогава Бърк се свързал с нея, обещавайки й да бъде щастлива с него. Преди срещата те говорели само няколко пъти. Човекът се канел да посети момичето за няколко дни, след което да я заведе в неговия дом.

Един ден Бърк завързал жертвата си за леглото и й казал, че трябва да легне, докато се върне от работа. Но за щастие момичето успяло да се измъкне.

Превод: БЛИЦ