Спорт

Без мачове в Северозападната Трета лига заради снега

  22.03.2018 13:45             
Без мачове в Северозападната Трета лига заради снега

Ръководството на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново отложи срещите от 18-ия кръг в Северозападната Трета лига, научи „Конкурент“. Метеорологичните условия няма да позволят мачовете да се изиграят в неделя от 17 ч., както беше по програма. Затова двубоите са преместени на 10 април от 17 ч. Двойките са: Бдин /Видин/ - Севлиево, Първа Атомна - Янтра, Павликени - Кариана, Спартак /Пл/ – Ботев /Луковит/, Янтра 1919 – Мизия 2005, Трявна – Вихър, Левски 2007 – Партизан и Академик – Янтра /Полски Тръмбеш/.

Отлагането ще позволи на контузените в състава на лидера от Ерден да се възстановят. Капитанът Евгени Игнатов-Бамзе продължава да има проблеми с бедрото. Той бе в групата при домакинския успех с 4:2 над Спартак, но не игра. Халфът Християн Василев вече трета седмица се възстановява от травма в глезена. От днес той тренира на облекчен режим.

Веднага след взетото решение от ЗС на БФС старши треньорът на Кариана Атанас Джамбазки направи промени в програмата за подготовка на своите възпитаници. Той им даде почивка в петък и събота. Футболистите ще тренират отново в неделя, тъй като в сряда трябва да имат двубой с Пещера /Галата/ от турнира за купата на АФЛ.