Спорт

Вижте как изглежда лекоатлетическата писта във Враца половин година след ремонта

  20.03.2018 07:13             
Вижте как изглежда лекоатлетическата писта във Враца половин година след ремонта

Половин година след ремонта, сградата на лекоатлетическата писта във Враца започна да се руши, научи „Конкурент”.

„Само 7 месеца след отварянето на съоръжението, наблюдаваме изключителен „феномен”- прозорец е изкъртен от основите си от силния вятър. Три дни никой не си мръдна пръста да го оправи. Като падне стъклопакетът какво правим? А ако не дай си Боже и ние сме там?”, попита в социалната мрежа фейсбук атлетката Ани Павлова, която приложи и снимки. Тя е сред 150-те състезатели, които тренират в града.
„Почти 2 г. на дъжд, вятър, сняг и нечовешки студ, в които носът не би ти дошло наум да си покажеш навън, камо ли да тренираш. Е, в такива условия не веднъж, ами два пъти дневно тичах  из преспи, калищаци, локви и какво ли още не, ала не спирах да си повтарям: „Още малко, само малко така и ще имаш зала на разположение. Ще тренираш на сухо и на топличко”. И така, къде с воля, къде с мъка - оцелях, даже и медали вземах. Към днешна дата имаме зала /разбира се, отново тренираме на студено, но поне имаме покрив над главите си/. Оказа се обаче, че не е съвсем безопасен”, написа Павлова.

Проектът за ремонт на спортното съоръжение беше изготвен по време на управлението на предишния кмет Николай Иванов и беше реализиран с избрания по време на процедурата изпълнител.