Спорт

Лудите глави от Пъстренец не се озориха на старта, Син Стрел би Балкан и го мина в подреждането

  19.03.2018 15:56             
Лудите глави от Пъстренец не се озориха на старта, Син Стрел би Балкан и го мина в подреждането

Лидерът в пета монтанска футболна дивизия Пъстренец пречупи коравия тим на Дунав-Цибър на старта на пролетни дял от шампионата /на снимките/. Лудите глави от Долно Белотинци победиха насред Долни Цибър с 4:2. С два гола за успеха се отличи Станислав Трайков, а по веднъж точни бяха Борислав Радев и Любослав Стоянов.

Пъстренец събра 29 т. /48:17/ на върха, с 2 повече от Ботев 1930 /Кобиляк/, който не сгреши при гостуването на Левски /Комощица/ и го победи с 2:1. На 3-то място се изкачи Син Стрел, след като в директния сблъсък за призовата позиция се наложи над Балкан с 2:1. Михаил Микайлов откри резултата от дузпа, а по-късно асистира на Ерик Илиев, който от въздуха засече центрирането му за 2:0. В края на мача, след изпълнение на корнер, Кристиян Георгиев реализира попадението за гостите от Говежда, което се оказа само почетно.

С 3-те спечелени точки тимът от Крапчене вече има 24 т. /33:19/. Балкан остана с 22 т. /31:17/ на 4-о място. На точка от него се доближи Порто /Портитовци/, след успеха с 9:1 като гост на Хайдут 2014 /Ерден/. В последния мач от кръга Сантос /Долно Белотинци/ отстъпи от Липен с 1:3.