Спорт

Само 7-ина се включиха в Общото събрание на Ботев! Изхвърлиха 16 члена, приеха 4

  12.03.2018 15:11             
Само 7-ина се включиха в Общото събрание на Ботев! Изхвърлиха 16 члена, приеха 4

Общото събрание на сдружението с нестопанска цел „Професонален общински футболен клуб Ботев - Враца“ започна от втория опит. В уречения час днес се явиха само 6 от членовете и съгласно закона трябваше да се изчака 60 мин. През това време дойде само още един човек. В дневния ред бяха залегнали за обсъждане и гласуване 7 точки, но заради обидно малкото присъстващи, тези, касаещи приемането и освобождаването на членове на управителния съвет и избора на негов председател бяха отложени за 21 май, когато ще се проведе следващото общо събрание.

Поради незаинтересованост бяха освободени 16 от 38-те члена на сдружението. Сред изпадналите от списъка личат имената на Пепино Тири, Веселин Иванов, Валери Цветанов и др. Досегашният юрист Христо Петков сам е подал молба да се оттегли. Същевременно са приети 4-ма – Денислав Георгиев, Радослав Велинов, Мирослав Ангелов и Ивац Митов. Така в момента членовете на сдружението с нестопанска цел „Професионален общински футболен клуб Ботев – Враца“ са 26.

Днешната сбирка започна с отчет на изпълнителния директор Денислав Георгиев. Той припомни дълговете, които е заварило новото ръководство в началото на 2016 г.

Стопени ли са те - четете по-късно на konkurent.bg!