Лайфстайл

Медиите категорични: "Николета Лозанова и Лазар Ангелов са двойка" (Подробности)

  19.02.2018 12:57             
Медиите категорични: \

Египетските медии полудяха по българските звезди – Николета Лозанова и Лазар Ангелов. Самият Ангелов от години е една от най-големите звезди в цялата държава, макар да е българин. Лазар е гост звезда на всяко известно египетско риалити, често дава интервюта за местни медии и вече отвори два фитнеса с името си „ЛА7“ в Египет.

Изключително необичайно за африканската страна, че именно българин, а не местна звезда, събира хиляди истерични фенове на фен срещите си, качени в YouTube.

Изненадата този път, обаче е не поредната новина за фитнес успехите на Ангелов, а разкритие за предполагаема афера между него и Николета Лозанова. Пловдивчанката тренира във фитнеса на Лазар по неговите програми и често рекламира продуктите му, именно тази причина накарала местните медии да свържат снимките на Николета с книгите на Лазар и честите им контакти в социалните мрежи с връзка между тях. Новината обиколи повечето медии в Египет, а двамата са описвани като „най-красивата двойка в света“. Самата Николета пък е представена като бивша приятелка на Кристиано Роналдо.

Младият милионер Ангелов вече получил и покана за съвместни медийни изяви в Египет с Николета. В България, обаче отдавна се знае, че в момента Лозанова дели леглото си с Ники Михайлов, а дали двамата с Лазар няма да се възползват от добрата финансова страна и няма да позират като двойка в африканската държава по подобие на американски медийни двойки, предстои да се разбере.

Преди години отново поради общи бизнес отношения медиите по света приписваха връзка на Ангелов с друга известна българка – Янита Янчева. Лазар първи проби в световния фитнес медиен бизнес и вече е най-популярният българин в света с 20 милиона последователи, Янита макар малко известна в България, главно покрай „Сървайвър“, също трупа популярност в чужбина с цели 1 милион последователи, което пък й отрежа признанието за най-популярна българка в мрежите дори спрямо Лозанова.

shushumushu.net