Събития

Филиалът на ВТУ във Враца изненада с атрактивни предложения СНИМКИ

  17.02.2018 13:50             
Филиалът на ВТУ във Враца изненада с атрактивни предложения СНИМКИ

С интересна възможност - да се запазят местата за студенти далече преди кандидат-студентския изпит, изненадаха днес във Филиала на ВТУ "Св.Св. Кирил и Методий" във Враца. Според директора на учебното заведение проф. д-р Маринела Михова, все още има единични места за специалностите Начална училищна педагогика и Социална педагогика, които са най-търсените в кампанията "Рано рани".

По време на днешния ден на отворени врати основната задача на ръководството на филиала е да запознае кандидат-студентите и техните родители с добрите условия за обучение.

"Искаме да кажем и покажем кои сме, какво правим и какво качество на очунието правим, както и кой ги обезпечава. Напвавихме ден на отворени врати, за да покажем нашиата материална база, която отговаря на всички изисквания за качествено обучение," каза проф. Михова.

Тя припомни, че във Филиала на ВТУ се предлагат доста възможности за обучение. "Предлагаме бакалавърски програми на 4 факултета, които имат изнесено обучение при нас: на педагогическия - начална училищна и предучилищна педагогика с чужд език и социална педагогика; на филологическия факултет - педагогика на обучението по български език и география, по български и история; на историческия - история и философия; на математическия - математика и информатика".

Курсът на обучение е 4 г., колкото е бакалавърската степен, допълни директорът на филиала. 511 студенти по бакалавърска програма и още около 200 - по магистърските трупат ценни знания и опит във ВУЗ-а.