Събития

Съветниците в Козлодуй одобриха бюджета на общината СНИМКИ

  25.01.2018 18:19             
Съветниците в Козлодуй одобриха бюджета на общината СНИМКИ

Общинските съветници приеха на свое заседание в четвъртък бюджета на Община Козлодуй за 2018 година с пълно единодушие, който е в размер на 20 004 523 лева. Целевата субсидия е в размер на 1 390 289 лева, като остатъка от миналата година 2017 е1 158 889 лева.

Промените, относно бюджета на Община Козлодуй, които общинските съветници направиха на сесията в Козлодуй обединяване на финансирането за ОФК „Първа Атомна“, като бе добавено за финансово подпомагане ФК „Атлетик“, замяната на предназначението на 36 000 лева от капиталовите разходи за подземни контейнери вместо видеонаблюдение и допълването на списъка на обектите за проектиране с нов физкултурен салон за СУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Общинските съветници приеха предложението от Маринела Николова – кмет на община Козлодуй статута на общинските жилища за 2018 г.

Разгледано и прието бе задължителното застраховане на имоти – частна общинска собственост за 2018 г., по предложение от Маринела Николова кмет на община Козлодуй.

Разгледано и прието бе предложението за частично изменение в административната структура на общинска администрация  Козлодуй, относно докладната записка от Маринела Николова  кмет на община Козлодуй.

Приет беше и правилникът за изменение и допълнение на Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, по предложения доклад от Мая Занева – председател на Общински съвет Козлодуй.

Общинските съветници приеха предложението за кандидатстване на община Козлодуй за бюджетната 2018 г. с проект пред Фонд „Радиоактивни отпадъци”, по предложение от Маринела Николова  кмет на община Козлодуй. Разгледан и приет бе отчета за дейността на Общински съвет, Козлодуй и на неговите комисии за периода 01.07.2017 – 31.12.2017 г., по  предложение от Мая Занева – председател на Общински съвет Козлодуй.

Общинските съветници в Козлодуй разгледаха и приеха  изработването на ПУП-ПР за поземлен имот № 431004, местност „Мерата, с. Гложене по предложение от Маринела Николова – кмет на община Козлодуй.