Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

10 неща, с които мъжете ни манипулират

2018-02-14 19:30 460 0

10 неща, с които мъжете ни манипулират

За никого не е приятно да се усети като кукла на конци. Това важи с особена сила, когато стане дума за любовни отношения.

Ако има манипулация в една връзка, то това говори за токсичност между двамата партньори. Когато имате щастливи и здрави отношения, вие получавате доверие и уважение от другия.

Понякога обаче, независимо дали имате искрено сърце, може да се окажете влюбени в мъж, който не само че не ви заслужава, ами който съвсем обиграно ви манипулира.

За такъв тип господа вашата доброта често изглежда като слабото ви място и те я използват безмилостно.

Как да разпознаем дали си имаме любовна работа с манипулативен мъж?

1. В началото винаги е много чаровен

Печели вашето доверие, съблазнявайки ви с чара си. Ще свали вашите бариери и чак след това ще започне да ви обработва само както той си знае.

2. Лъже за щяло и нещяло

Постоянно ви заблуждава и лъже. Ще се опитва да размие границата между лъжата и истината толкова пъти, докато най-накрая не започнете да вярвате, че всичко, което ви казва, е нищо друго освен самата искреност.

3. Омаловажава вашите притеснения, свързани с връзката

Винаги намира начин да ви накара да мислите, че вашето мнение не е важно. А ако го прави постоянно, не е изключено в крайна сметка да ви убеди в това.

4. Кара ви да се съмнявате в собствените си убеждения

Един от най-ефективните начини да ви накара да свалите гарда, е като ви убеди, че вашите вярвания, разбирания и виждания за живота са пълна боза.

5. Постоянно извърта думите ви и ги използва срещу вас

Голям привърженик е на това да хвърля камъни във вашата градина, използвайки вашите думи, но с обратен знак.

6. Убеждава ви, че преигравате

Ще ви накара да си мислите, че раздувате прекалено нищо и никакви случки от съвместното ви ежедневие. Дори и понякога да преувеличавате с реакцията за нещо, това не означава, че нямате право да недоволствате.

7. Набеждава ви, че сте лошото ченге във връзката

Ще се държи така сякаш той е жертвата и че именно вие сте манипулаторът в отношенията ви.

8. Действа пасивно-агресивно спрямо вас

Не е задължително да влиза в открита конфронтация с вас. Неговата цел е да свали от плещите си всякаква отговорност или вина за това, че вашите отношения не вървят по мед и масло.

9. Избухва до невъобразими висоти

Той не иска от вас да го укротявате, когато избухне заради нещо, което не му се нрави в отношенията ви. Ще се опита да ви заплаши със своята неотстъпчивост, граничеща до истерия, в моментите на спорове помежду ви.

10. Мисля, че той трябва да е в центъра на вниманието във връзката

Вярва, че ако всичко се върти около него, вие ще игнорирате негативните чувства, които той поражда у вас. Просто защото ще сте прекалено заети да му угаждате постоянно.

mila.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Мегз обясни как е загубила девствеността си едва на 17 г.
2018-09-23 19:30
26 0
Топ дизайнерката Мегз е загубила девствеността си едва на 17 години. Това разкри самата тя в своя профил в социалната мрежа "Инстаграм", след като отговори…

Първото, за което ще се погрижите от тази СНИМКА, разкрива безумно много за вас
2018-09-23 16:50
285 0
В живота има много неща, които могат да разкрият много неща за вас, като ежедневните навици или езика на тялото. Дори изборът ви на смартфон…

Фолк легенда стана учител
2018-09-23 14:40
265 0
Изпълнителят на вселенския хит „На Бургаската гара” Руси Русев стана учител. Една от легендите на фолка днес преподава

Сузанита разори гаджето си и му би шута, гардът осъден за хулиганско меле
2018-09-23 12:10
540 0
Охранителят Александър Атанасов, известен като предпоследното гадже на Сузанита, оттегля жалбата си, с която оспорва осъдителната си присъда пред Окръжен съд – Пловдив. Той се…

актуален брой на вестник Конкурент