Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

10 неща, с които мъжете ни манипулират

2018-02-14 19:30 333 0

10 неща, с които мъжете ни манипулират

За никого не е приятно да се усети като кукла на конци. Това важи с особена сила, когато стане дума за любовни отношения.

Ако има манипулация в една връзка, то това говори за токсичност между двамата партньори. Когато имате щастливи и здрави отношения, вие получавате доверие и уважение от другия.

Понякога обаче, независимо дали имате искрено сърце, може да се окажете влюбени в мъж, който не само че не ви заслужава, ами който съвсем обиграно ви манипулира.

За такъв тип господа вашата доброта често изглежда като слабото ви място и те я използват безмилостно.

Как да разпознаем дали си имаме любовна работа с манипулативен мъж?

1. В началото винаги е много чаровен

Печели вашето доверие, съблазнявайки ви с чара си. Ще свали вашите бариери и чак след това ще започне да ви обработва само както той си знае.

2. Лъже за щяло и нещяло

Постоянно ви заблуждава и лъже. Ще се опитва да размие границата между лъжата и истината толкова пъти, докато най-накрая не започнете да вярвате, че всичко, което ви казва, е нищо друго освен самата искреност.

3. Омаловажава вашите притеснения, свързани с връзката

Винаги намира начин да ви накара да мислите, че вашето мнение не е важно. А ако го прави постоянно, не е изключено в крайна сметка да ви убеди в това.

4. Кара ви да се съмнявате в собствените си убеждения

Един от най-ефективните начини да ви накара да свалите гарда, е като ви убеди, че вашите вярвания, разбирания и виждания за живота са пълна боза.

5. Постоянно извърта думите ви и ги използва срещу вас

Голям привърженик е на това да хвърля камъни във вашата градина, използвайки вашите думи, но с обратен знак.

6. Убеждава ви, че преигравате

Ще ви накара да си мислите, че раздувате прекалено нищо и никакви случки от съвместното ви ежедневие. Дори и понякога да преувеличавате с реакцията за нещо, това не означава, че нямате право да недоволствате.

7. Набеждава ви, че сте лошото ченге във връзката

Ще се държи така сякаш той е жертвата и че именно вие сте манипулаторът в отношенията ви.

8. Действа пасивно-агресивно спрямо вас

Не е задължително да влиза в открита конфронтация с вас. Неговата цел е да свали от плещите си всякаква отговорност или вина за това, че вашите отношения не вървят по мед и масло.

9. Избухва до невъобразими висоти

Той не иска от вас да го укротявате, когато избухне заради нещо, което не му се нрави в отношенията ви. Ще се опита да ви заплаши със своята неотстъпчивост, граничеща до истерия, в моментите на спорове помежду ви.

10. Мисля, че той трябва да е в центъра на вниманието във връзката

Вярва, че ако всичко се върти около него, вие ще игнорирате негативните чувства, които той поражда у вас. Просто защото ще сте прекалено заети да му угаждате постоянно.

mila.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Лили пее тайно на Братя Галеви в Дубай срещу . . .
2018-02-23 19:30
125 0
Лили Иванова е била навестена от емисар на избягалите от родното правосъдието Братя Галеви, който й предложил да

7 неща, за които да спрете да се тревожите
2018-02-23 16:20
122 0
Както Далай Лама е казал: “Ако един проблем е разрешим, ако ситуацията е такава, че има какво да направиш по въпроса, тогава няма нужда да…

Наталия Симеонова шокира приятелите си! Бившата Фея на любовта не прилича на себе си
2018-02-23 13:10
570 0
Тези дни бившата водеща Наталия Симеонова се прибра в родината си за 48-я си рожден ден на 10-и февруари и шокира приятелите си с килограмите,…

Плеймейтка шокира с признание в
2018-02-23 10:30
463 0
Сексапилната плеймейтка Анна — Мария Чернева разкри, че е дългогодишна суровоядка. Красавицата, която се появи и в риалити сериала „София ден и нощ”, разкри, че…

актуален брой на вестник Конкурент