Спорт

Монтана търси реванш от Берое в Стара Загора

  23.01.2018 14:12             
Монтана търси реванш от Берое в Стара Загора

Баскетболистките на Монтана гостуват утре /сряда/ на Берое /Стара Загора/. Мачът от 3-ия кръг на Топ 8 в Адриатическата лига е от 18 ч. в зала „Общинска”. Двата отбора играха в събота в зала „Младост” за първенството, като Берое спечели двубоя в последните минути. Треньорката на заралийки Таня Гатева вярва, че тази победа им дава самочувствие, за добро представяне срещу Монтана и в Адриатическата лига. В двата кръга досега Берое загуби от словенския Целе и сръбския Партизан.

Наставникът на Монтана Стефан Михайлов заведе в Стара Загора всичките си състезателки. Виктория Стойчева и Надя Симеонова почти напълно са възстановени от грипно заболяване.

„Берое е пълен аутсайдер в лигата и за тях мачът няма значение. Ще играят освободено и заради това, че си взеха мача срещу нас в събота. Лампичката на момичетата трябва да е светнала и не бива да повтарят играта от срещата в зала „Младост””, коментира Михайлов. Досега монтанчанки имат победи над Цървена звезда /Белград/ и Трешневка /Хърватска/ в лигата.