Събития

Съветниците в Козлодуй заседаваха, вижте какво решиха

  11.01.2018 16:09             
Съветниците в Козлодуй заседаваха, вижте какво решиха

На 11 януари в Козлодуй се проведе сесия  на общинския съвет, на която местните парламентаристи разгледаха и приеха Доклада за извършената работа на Общинско предприятие „Комунална дейност” за периода от 1 юли до 31 декември 2017 г.

Прието бе предложението от Маринела Николова – кмет на община Козлодуй относно утвърждаване на Програма за дейността на Общинско предприятие „Комунална дейност” за 2018 г., както и Правилника за изменение и допълнение на Правилник за устройството и дейността на предприятието.

Разгледано и прието бе предложението на кмета на общината Маринела Николова относно одобряване на План-сметка за необходимите разходи за дейностите по поддържане на чистотата на територията на община Козлодуй за 2018 г. Разгледан и приет бе Отчета за изпълнението на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти, собственост на община Козлодуй за миналата година, по предложение на Маринела Николова - кмет на община Козлодуй.

Съветниците в Козлодуй приеха Годишната програма за управление и разпореждане с имоти, собственост на община Козлодуй за 2018 г. по предложениение от Маринела Николова – кмет на община Козлодуй.

Приета бе и Наредбата за изменение и допълнение на Наредба за № 7 за реда и условията за отдаване под наем и продажба на жилища в община Козлодуй.