Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Мастурбираме ли правилно

2018-01-12 04:00 718 0

Мастурбираме ли правилно

Свикнали сме да свързваме порното по-скоро с мъжки предпочитания, отколкото с дамски. Същото май се отнася и за мастурбацията. Сексмагазините са препълнени с аксесоари за господа, на нас ни се падат само някакви си там вибратори. Бирената индустрия е маркетирана за мъже с помощта на полуголи жени, от чиито брадички капят капки от кехлибарената течност. С една дума, почти всичко е в угода на другия пол.

На нас обаче ни се пада една от малкото радости – да припознаем мастурбацията като наше изконно право, което нито една реклама на бира не може да измести.
Време е да скъсаме с грешните представи, насадени у нас от по-отявлените поколения, че тялото, сексът и удоволствието са нещо мръсно, долно и нечистоплътно. Ами не, не са.

Изхвърлете от главите си безумието, че самозадоволяването е грешно, че приляга само на жриците на любовта, че е долнопробно похотливо.
Ако от време на време, докато мастурбирате, чувате глас, който ви нашепва, че това е нещо срамно, бийте му камшика. Създадени сме за любов. Точка.

Началото
Ако тепърва ще откривате благинките на себелюбовта, то със сигурност е най-добре да го правите голи. Не че не може да си доставите удоволствие полуоблечени, ама то е все едно да влезете под душа с чорапогащник. Неудобно и ненужно.
Галете се нежно, настървено, изучаващо, както ви харесва. Обичайте се така, както го е правил най-добрият ви любовник. Докосвайте се навсякъде. Не пропускайте и един квадратен милиметър от корема, гърдите, таза, вагината, клитора.
Дори и да не сте мастурбирали никога преди това, със сигурност няма как да пропуснете оргазма. Той е несбъркваем и за девици, и за грешници.

Ерогенните зони
Намерете ги и ги използвайте. Обърнете особено внимание на клитора, който понякога е малко по-срамежлив и се крие под качулката си, но вие бъдете настоятелни. Няма значение дали движенията са по посока или обратна на часовника, дали са нагоре или надолу, тази част от тялото ни е доста кооперативна. Оставете се в нейните ръце, тя ще ви води.
Не се паникьосвайте, ако не стигнете толкова бързо до кулминацията, колкото ви се ще.
Между 10-15 процента от жените никога не са изпитвали оргазъм от какъвто и да бил вид, а 75 на сто не стигат до вагинален оргазъм, без значение от помощните средства, които използвате.

Позиции
Както сексът, така и мастурбацията предполага различни позиции. Легнете по гръб и разтворете краката си. Легнете по корем и търкайте възглавницата или ръката си в пубиса си.

Помощ от приятел
Не е нужно всичко да вършите сами. Има толкова много вариации на сексиграчките, че си е срамота да ги подминаваме презрително. Вибраторите тип патрон са едни от най-подходящи за ежедневна или ваканционна мастурбация. Те са насочени изцяло към стимулацията на Г-точката и на клитора.

Нека силата на мастурбацията бъде с вас! И помнете – както и да се самозадоволявате, винаги е правилно, щом в края се гърчите от кеф.

mila.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
(СНИМКА) С какво се занимава новото гадже на Сузанита и защо . . .
2018-01-22 13:10
83 0
Младата певица Сузанита заби охранител за гадже. Както БЛИЦ вече съобщи, наследницата на Орхан Мурад представи новата си изгора на родата навръх 15-ия си рожден…

Даниел Петканов взе съдбоносно решение! Родителите на Алекс . . .
2018-01-22 10:30
281 0
Дaниeл Πeтĸaнoв e peшeн нa вcичĸo тoзи път вpъзĸaтa мy c Aлeĸcaндpa дa пoтpъгнe и дopи дa бъдe вeчнa! Дa, тoй e влюбeн, a ĸoгaтo…

Тези 4 двойки зодии си подхождат ПEРФЕКТНО
2018-01-22 08:10
280 0
Взаимоотношенията в една връзка са изключително важни, за да създадем уют и разбирателство помежду си. Когато обичаме някого, ние искаме той да бъде щастлив и…

Порното - (без)помощното пособие на мъжките фантазии
2018-01-22 04:00
245 0
Всеки мъж мечтае да срещне жена, която го удовлетворява напълно в леглото. Но как да разберем какви са неговите фантазии и предпочитания? Вечер на свещи…

актуален брой на вестник Конкурент