Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Мастурбираме ли правилно

2018-01-12 04:00 837 0

Мастурбираме ли правилно

Свикнали сме да свързваме порното по-скоро с мъжки предпочитания, отколкото с дамски. Същото май се отнася и за мастурбацията. Сексмагазините са препълнени с аксесоари за господа, на нас ни се падат само някакви си там вибратори. Бирената индустрия е маркетирана за мъже с помощта на полуголи жени, от чиито брадички капят капки от кехлибарената течност. С една дума, почти всичко е в угода на другия пол.

На нас обаче ни се пада една от малкото радости – да припознаем мастурбацията като наше изконно право, което нито една реклама на бира не може да измести.
Време е да скъсаме с грешните представи, насадени у нас от по-отявлените поколения, че тялото, сексът и удоволствието са нещо мръсно, долно и нечистоплътно. Ами не, не са.

Изхвърлете от главите си безумието, че самозадоволяването е грешно, че приляга само на жриците на любовта, че е долнопробно похотливо.
Ако от време на време, докато мастурбирате, чувате глас, който ви нашепва, че това е нещо срамно, бийте му камшика. Създадени сме за любов. Точка.

Началото
Ако тепърва ще откривате благинките на себелюбовта, то със сигурност е най-добре да го правите голи. Не че не може да си доставите удоволствие полуоблечени, ама то е все едно да влезете под душа с чорапогащник. Неудобно и ненужно.
Галете се нежно, настървено, изучаващо, както ви харесва. Обичайте се така, както го е правил най-добрият ви любовник. Докосвайте се навсякъде. Не пропускайте и един квадратен милиметър от корема, гърдите, таза, вагината, клитора.
Дори и да не сте мастурбирали никога преди това, със сигурност няма как да пропуснете оргазма. Той е несбъркваем и за девици, и за грешници.

Ерогенните зони
Намерете ги и ги използвайте. Обърнете особено внимание на клитора, който понякога е малко по-срамежлив и се крие под качулката си, но вие бъдете настоятелни. Няма значение дали движенията са по посока или обратна на часовника, дали са нагоре или надолу, тази част от тялото ни е доста кооперативна. Оставете се в нейните ръце, тя ще ви води.
Не се паникьосвайте, ако не стигнете толкова бързо до кулминацията, колкото ви се ще.
Между 10-15 процента от жените никога не са изпитвали оргазъм от какъвто и да бил вид, а 75 на сто не стигат до вагинален оргазъм, без значение от помощните средства, които използвате.

Позиции
Както сексът, така и мастурбацията предполага различни позиции. Легнете по гръб и разтворете краката си. Легнете по корем и търкайте възглавницата или ръката си в пубиса си.

Помощ от приятел
Не е нужно всичко да вършите сами. Има толкова много вариации на сексиграчките, че си е срамота да ги подминаваме презрително. Вибраторите тип патрон са едни от най-подходящи за ежедневна или ваканционна мастурбация. Те са насочени изцяло към стимулацията на Г-точката и на клитора.

Нека силата на мастурбацията бъде с вас! И помнете – както и да се самозадоволявате, винаги е правилно, щом в края се гърчите от кеф.

mila.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Феновете на Есил Дюран изтръпнаха, нещо лошо се случи с фолкаджийката
2018-04-21 19:30
87 0
Фолкпевицата Есил Дюран се появи с патерица на участие. Преди броени дни, докато въртяла педалите, пред нея изскочил пешеходец и при сблъсъка тя излетяла от…

5 идеи за първа среща, които са далеч по-добри от кафе/вечеря
2018-04-21 16:20
76 0
Ако питаш някоя мацка „Коя е най-яката ти първа среща?“ едва ли ще каже нещо свързано с „пиене на

Любовта на Гъмов към чашката не стихва
2018-04-21 13:10
133 0
Актьорът Станимир Гъмов, явно не беше изтрезнял от предишната вечер, когато са го засекли папараци, пише "Уикенд". Те го щракнаха на сборния пункт, от който…

Джена разтърсена от щастие! Ето как я изненада малкият Наки
2018-04-21 10:30
148 0
Фолкаджийката Джена не може да се побере в кожата си от щастие заради поредното радостно събитие споходило семейството й, видя БЛИЦ. Най-малкият представител на семейството…

актуален брой на вестник Конкурент