Крими

Зрелищно: Врачанин приземи „Голф“ на паркинг и счупи друга кола СНИМКИ

  19.12.2017 15:29             
Зрелищно: Врачанин приземи „Голф“ на паркинг и счупи друга кола СНИМКИ

Младеж от Враца предизвика зрелищна катастрофа, при която потроши своята кола и увреди возилото на мъж, паркирал возилото си на паркинг, видя екип на „Конкурент“.

Собственикът на возилото, който е баща на катастрофиралия младеж и е бил повикан да спасява положението, категорично ни забрани да снимаме. Мъжът се представи като Николай.

Тъй като уважаваме правото му за ненарушаване на личното пространство, не показваме снимки на синия „Голф“, с който синът му, представил се като Георги, е извършил паметния полет. Младежът се е движел по ул. „Екзарх Йосиф“ – от „Демокрация“ към светофарите на „Ахат“. По думите на младия и очевидно неопитен водач пред него притичала жена.

За да не я блъсне, шофьорът на немското возило завил рязко надясно, спукал гумите си от високите бордюри и прелетял няколко метра, докато падне на па-ниския от нивото на улицата паркинг. При полета си младежът увредил друг автомобил – джип „Хюндай“ и прекършил младо дърво.

От полицията отказаха подробности. В утрешния бюлетин ще стане ясно дали юнакът с „Голфа“ е карал с максимално допустимата за градски условия скорост.

Добрата новина е, че пробите му за алкохол и дрога са отрицателни.