Свят

Бездомно куче открадна бебе от болницата и нахрани с него кученцата си

  09.12.2017 10:49             
Бездомно куче открадна бебе от болницата и нахрани с него кученцата си

Интернет се разтресе от поредното ужасяващо видео с произход Индия. На кадрите се вижда как бездомно куче влиза необезпокоявано в болницата и се измъква минути по-късно с бебе в устата. На следващите части от видеото си личи, че бебето вече е на земята между малки кученца. Не е ясно дали бебето е било мъртво преди това. Видеото шокира целия свят.

Не е ясно и защо човекът, който е заснел кадрите, не е направил нищо, за да спре кучето и дори накрая снима как то остава тялото цялото в кръв на земята.

Местните медии в Индия цитират свидетели, които твърдят, че са видели кученцата да оглозгват части от тялото на бебето. „Веднага щом бяхме уведомени за случая, отидохме до мястото. Там намерихме тялото на детето в ужасно състояние”, разкрива полицай Санджай Сони.

Тялото ще бъде аутопсирано, за да се разбере дали смъртта на детето действително е настъпила по вина на бездомните кучета. Полицията и болницата вече са започнали разследване, за да установят самоличността на бебето и начинът, по който кучето е успяло да се добере до него.

Интересна подробност е, че в същата област е имало подобен инцидент преди месец.

Превод БЛИЦ