Крими

Голям удар на полицията във Враца

  22.11.2017 09:04             
Голям удар на полицията във Враца

Ченгетата от Враца са провели ювелирна акция вчера, при която са задържали голямо количество дрога в дома на мъж с дебело криминално досие, научи „Конкурент“.

Информацията ни беше потвърдена от независим източник, пожелал анонимност. Тъй като операцията е проведена почти през целия вчерашен ден, се очаква подробности от нея да се появяват в днешния бюлетин на ОД на МВР.

По информация на „Конкурент“, тази нощ в ареста е преспала млада дама, която е била сгащена с наркотици. У нея били открити както марихуана, така и амфетамини.

При последвала специализирана полицейска операция в дома на криминално проявен мъж от Мраморен е открита истинска нарколаборатория. Според неофициално потвърдена информация от полицията, става дума за подготвен разсад на канабис и приличнво количество изсушена зелена маса, пригодена за търговия.

Домакинът на нарколабораторията Красимир Г. е известен и на съда, тъй като е осъждан за предумишлено убийство, противозаконно отнемане на коли и унищожаване на имущество чрез взривяване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ