Крими

ОБНОВЕНА Карък съсипа нова патрулка при зрелищна катастрофа СНИМКИ

  18.11.2017 10:40             
ОБНОВЕНА Карък съсипа нова патрулка при зрелищна катастрофа СНИМКИ

Карък потроши една от чисто новите патрулки „Киа“ на полицията във Враца, след като изпрати возилото в дол край пътя за Криводол. Инцидентът се разигра към 10 часа, на метри от автобусната спирка „Бригадир“ в лозята край града под Околчица, видя отново първи екип на „Конкурент“.

По думите на самия виновник за тежкото ПТП, той не успял да спре своя „Фолксваген“ и се забил в патрулка, която била спряла плътно вдясно върху банкета край шосето. В неговата кола се возели децата му, които не са пострадали, каза мъжът, без да желае да се легитимира.

Ченгетата били повикани заради катастрофа, станала рано сутринта. При нея фирмен микробус, превозващ артикули на определена марка кафе, се бил катурнал в дола. Според непотвърдена от полицията информация, на шофьора на буса му прилошало.

При ПТП-то е пострадал неговия спътник, който е закаран с линейка в центъра за спешна медицинска помощ. От лечебното заведение отказаха коментар за това дали състоянието му е тежко, или се е разминал с натъртвания.

На мястото на инцидента беше дошъл Янко Харалампиев. Началникът на сектор „Пътна полиция“ към КАТ отказа коментар.

От полицията съветват шофьорите да карат внимателно между Враца и Криводол, тъй като районът макар и обезопасен и сигнализиран, може да изненада по-екстремните водачи.

Отделно от това участък от същото трасе – от светофарите край ж.к. „Сениче“ до кръстовището с Обходния път, се ремонтира.