България

(Видео 18+) Момичета се бият като гладиатори в центъра

  13.11.2017 09:29             
(Видео 18+) Момичета се бият като гладиатори в центъра

Бой между момичета в центъра на Варна е заснет с камера и разпространен в социалните мрежи. Това е станало в почивен ден в центъра на града, далеч от двете училища, в които са учили момичетата, съобщи Нова тв.

Около двете деца има публика от техни връстници, която ги нахъсва с викове и окуражава. В края някой обявява победителката.

Получих клипа по пощата с надпис: Вижте това и как се справяте с агресията, заяви Венцеслава Генова, директорка на училището, в което учи едно от момичетата.

Помолихме майката на едното момиче да дойде и да говорим, каза Даниела Петкова, директор на предишното училище на същата побойничка. Майката не очаквала такова поведение от дъщеря си, жената споделила, че детето й е било обект на агресия в предишно училище. Досега не е имала такива прояви.

Директорките на двете варненски училища, в които е учила побойничката - победителка в сражението, призоваха родителите на децата за активно включване в процеса на обучение и възпитание като партньор и най-много за изграждане на позитивна среда в семейството.

Според училищния психолог Младен Владимиров трябва да укорим и този, който е извадил камерата си за да снима. Това е гладиаторска битка.

ВИДЕО https://www.vbox7.com/play:d4c8030f0e