Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Какъв ключ бихте използвали, за да отключите старинно сандъче?

2017-11-14 16:20 666 0

Какъв ключ бихте използвали, за да отключите старинно сандъче?

Помислете за едно старо антично или дори древно сандъче. Никой не знае какво се съдържа в него, но само един ключ ще го отключи и ще разкрие съдържанието му. Кой ключ бихте избрали да го отворите? Отговорът казва повече за вас, отколкото си мислите!

1. Прости линии без заврънкулки

Избрахте ключа с най-малък шанс за неуспех. Вашият избор сочи към вашата рационална, решителна и аналитична личност. Това е най-често срещаният ключ, но и този, който най-често е доказал своята ефективност при отварянето на ключалки. Въпреки това, зад своя безопасен външен вид може би криете известно количество крехкост.

2. Силни и внушителни

Този ключ може да изглежда така, сякаш е от някаква средновековна видеоигра или научнофантастичен филм, където те трябва да отворят ключалката на магически замък. Постигаш всичко, което си мислиш, харизматичен, силен, иновативен и много убедителен. Обичате вашата независимост и не можете да останете привързани към нещо.

3. Ясни идеи и сигурност

Кръгът на този ключ е необичаен и показва, че онези, които го изберат, имат голямо доверие в себе си; ако не го правят, никога нямаше да изберат обект, който може да не задоволява нуждата от "отваряне на ключалката". Обичате да приемате предизвикателства, да се конкурирате, да чувствате, че контролирате и да се наслаждавате на предизвикателствата, които сте си поставили.

4. Оптимистично и щастливо

Ако сте избрали ключа с четирилистната детелина, имате радостна и оптимистична личност. От друга страна, вие сте склонни да сте импулсивни и разсеяни; бързо попадате в беда, без дори да осъзнавате.

5. Мечтател и творчество

Забелязали ли сте огромната прилика, която този ключ има с ключа, който Алиса използва за отваряне на вратите в "Алиса в страната на чудесата" на Дисни? Избирането на този привлекателен и декоративен ключ съответства на оригинални, пълни с въображение, сантиментални личности, които вероятно ще оставят своя личен белег върху всичко, което правят. Тази особеност може да ги накара понякога да се чувстват неразбрани или изключени от групата.

6. Методически и логически

Правилните линии на този ключ са в контраст с декорациите на предишния, което означава, че тези, които са избрали това, са противоположни на онези, които са избрали ключов номер 5. Вие сте рационални, с голяма способност да се концентрирате и да не се страхувате от напускане на вашата зона за комфорт. Вие сте много лоялни и изисквате същото ниво на ангажираност от другите.

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Вдовицата на Баташов се натиска с жени на морето
2018-06-24 19:30
194 0
Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна, брутално се изложи в нощен клуб в курорта Лозенец. Неуспялата певица пристигна в целия си блясък на парти за…

15 лъжи, които всички сме изричали като деца
2018-06-24 16:20
150 0
1. Не съм го счупил, то така си беше. 2. Не са ме изпитвали днес. 3. Не пуша цигари, тия в джоба ми са на един съученик. 4. Чичо…

Деси Слава срази феновете си с
2018-06-24 13:10
441 0
Блондинката с ангелски глас Деси Слава вече не е толкова руса, колкото са свикнали да я гледат феновете й. Тя наблегна на рязка промяна във…

Младо гадже преобрази Албена Михова
2018-06-24 10:30
334 0
Към отбора на Жени Калканджиева и Стефания Колева се присъединява и Албена Михова, която макар да няма силикон, също доста се е подмладила. Комедийната актриса…

актуален брой на вестник Конкурент