Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Какъв ключ бихте използвали, за да отключите старинно сандъче?

2017-11-14 16:20 363 0

Какъв ключ бихте използвали, за да отключите старинно сандъче?

Помислете за едно старо антично или дори древно сандъче. Никой не знае какво се съдържа в него, но само един ключ ще го отключи и ще разкрие съдържанието му. Кой ключ бихте избрали да го отворите? Отговорът казва повече за вас, отколкото си мислите!

1. Прости линии без заврънкулки

Избрахте ключа с най-малък шанс за неуспех. Вашият избор сочи към вашата рационална, решителна и аналитична личност. Това е най-често срещаният ключ, но и този, който най-често е доказал своята ефективност при отварянето на ключалки. Въпреки това, зад своя безопасен външен вид може би криете известно количество крехкост.

2. Силни и внушителни

Този ключ може да изглежда така, сякаш е от някаква средновековна видеоигра или научнофантастичен филм, където те трябва да отворят ключалката на магически замък. Постигаш всичко, което си мислиш, харизматичен, силен, иновативен и много убедителен. Обичате вашата независимост и не можете да останете привързани към нещо.

3. Ясни идеи и сигурност

Кръгът на този ключ е необичаен и показва, че онези, които го изберат, имат голямо доверие в себе си; ако не го правят, никога нямаше да изберат обект, който може да не задоволява нуждата от "отваряне на ключалката". Обичате да приемате предизвикателства, да се конкурирате, да чувствате, че контролирате и да се наслаждавате на предизвикателствата, които сте си поставили.

4. Оптимистично и щастливо

Ако сте избрали ключа с четирилистната детелина, имате радостна и оптимистична личност. От друга страна, вие сте склонни да сте импулсивни и разсеяни; бързо попадате в беда, без дори да осъзнавате.

5. Мечтател и творчество

Забелязали ли сте огромната прилика, която този ключ има с ключа, който Алиса използва за отваряне на вратите в "Алиса в страната на чудесата" на Дисни? Избирането на този привлекателен и декоративен ключ съответства на оригинални, пълни с въображение, сантиментални личности, които вероятно ще оставят своя личен белег върху всичко, което правят. Тази особеност може да ги накара понякога да се чувстват неразбрани или изключени от групата.

6. Методически и логически

Правилните линии на този ключ са в контраст с декорациите на предишния, което означава, че тези, които са избрали това, са противоположни на онези, които са избрали ключов номер 5. Вие сте рационални, с голяма способност да се концентрирате и да не се страхувате от напускане на вашата зона за комфорт. Вие сте много лоялни и изисквате същото ниво на ангажираност от другите.

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
10 важни истини за мъжете, които всяка жена трябва да знае
2018-01-19 16:20
107 0
Тези истини ще ви учудят, ще ви изненадат и ще ви разсмеят. За някои от тях изобщо не сте и предполагали. Ето 10 интересни факта,…

(СНИМКА) Пъзелът с изчезналия участник от
2018-01-19 13:10
330 0
Мистерията с изчезването на Даниел Делчев, бивш участник в четвъртия сезон на „Биг Брадър”, се заплита. Младият мъж вече официално е обявен за издирване от…

Бой в Черешката на тортата! Плеймейтка преби мъж пред ужасения шеф Манчев
2018-01-19 10:30
943 0
Екипът на „Черешката на тортата“ е станал случаен свидетел на нещо неочаквано, по време на снимките на един от новите епизоди миналата седмица, което по…

Ето как зодията ви помага да разберете палавите си желания!
2018-01-19 08:10
188 0
Сексът е сложен. Това е процес, който може да отнеме много опити и грешки. Ако не друго, астрологията може да ни помогне заедно в нашето…

актуален брой на вестник Конкурент