Спорт

Партизани отнесе и Славия, държи върха със 100% актив

  23.10.2017 12:11             
Партизани отнесе и Славия, държи върха със 100% актив

Партизани продължава без грешка в областното първенство на Видин. В 8-ия кръг тимът от Макреш надви с 4:0 Славия /Ново Село/ след 2 попадения на Мартин Борисов и по едно на Чавдар Тодоров и Георги Илиев. От 7 изиграни мача Партизани е лидер с пълен актив от 21 т. 

Тимок запази второто си място и разликата от 6 т. с лидера, след като в дербито на кръга се наложи над Балкан с 2:1. Николай Николов даде преднина на гостите от Белоградчик в 45-та мин., но 2 мин. след подновяването на играта Милен Маринов изравни. Чавдар Ценков осигури точките на домакините с гол в 87-та мин. С поведението си някои от футболистите създадоха работа на дисциплинарната комисия.

Дреновец се възползва от загубата на Балкан и го изравни по-точки – 13, но излезе на 3-то място в таблицата, след като срази Венец с 8:0. Гостите от Орешец пристигнаха с 8 човека и мачът се игра до 47-та мин., тъй като двама от тях се контузиха. Дотогава резултатът беше 5:0. По два пъти се разписаха Павлин Димитров и Николай Петров, а веднъж точен беше Венелин Ангелов. Спортно-техническата комисия ще присъди служебна загуба за Венец с 0:8.

В най-резултатния двубой Пластик /Старопатица/ победи Рациария /Арчар/ със 7:2 /Ивайло Томов – 4, Митко Митков – 2, Денислав Петков; Росен Митков, Алекси Илиев/.