Спорт

Монтана не се плаши от „царете”, Балджийски е аут за мача

  12.10.2017 10:29             
Монтана не се плаши от „царете”, Балджийски е аут за мача

Монтана има тежко домакинство срещу Царско село. Двубоят от 11-ия кръг на Втора професионална лига утре от 16 ч. на стадиона в Чипровци. Столичани заемат третото място във временното класиране и са един от претендентите за промоция в елита.

„Силен отбор ще ни гостува. Проектът „Царско село” се оказа успешен и там се работи професионално във всички направления”, призна спортният директор на Монтана доц. Михаил Мадански. Голямата въпросителна е около участието на Борислав Балджийски. Атакуващият полузащитник е с разтежение на бедрото на десния крак. Халфът премина преглед в София онзи ден. Много е малка вероятността той да вземе участие в срещата с „царете”. Левият бек Сар е контузен от седмица. От вчера към подготовката на Монтана се присъедини и Владимир Айтов, който бе с младежкия национален отбор на България до 21 г.

„Очаквам победа над Царско село. Нашият тим е готов за този мач. Ние не се плашим от никой отбор от групата. Продължава да ни тежат загубите на точки от началото на първенството и това, че играем далеч от дома”, допълни доц. Мадански. Ръководството на Монтана е подсигурило безплатен автобус до Чипровци за феновете на отбора.