Крими

Двама биха шофьор, изпреварвал рисково

  05.10.2017 13:35             
Двама биха шофьор, изпреварвал рисково

Двама мъже от Берковица са тикнати в ареста заради нанесен побой на шофьор на камион. Биячите потрошили и страничното огледало на товарния автомобил, съобщиха от полицията. По данни на криминалистите мелето станало заради рисково изпреварване.

В сряда малко преди 19 часа 59-годишният Костадин К. подал сигнал в полицията в Берковица, че непознати за него лица са портрошили камиона му, марка „Ивеко”, нанесли му побой и изчезнали. Случката е станала на улица „Николаевска” в града под Ком.

Полицията е направила оглед на щетите и изпратила шофьора за медицинско освидетелстване. Малко по-късно ченгетата попаднала на следите на биячите и ги спипали. Двамата арестувани са криминално проявени.и осъждани.

 Калоян Л./49 г./ от Берковица и Александър Г./37 г./ от Мездрея казали пред полицаите, че шофьорът на „Ивеко”-то ги изпреварил и като по чудо не ударил автомобила им, докато се прибирал в лентата си. Тогава двамата мъже го последвали и успели да го спрат, излезли от колата си и без да обясняват се нахвърлили върху возилото и върху Костадин. След като го понабили добре, изчезнали. Полицията обаче ги е спипала и те ще останат в ареста за 24 часа.