Спорт

Игра на котка с мишка на мач във Враца /СНИМКИ/

  22.09.2017 12:35             
Игра на котка с мишка на мач във Враца /СНИМКИ/

Юношите младша възраст на Ботев сразиха Ботев /Криводол/ с 18:0 на старта в първенството на зона „Враца“. Независимо от тежкото поражение, чест прави на треньора на гостите Румен Славков, че изкара мача докрай с 10-те момчета, с които започна. Криводолци можеха да стартират и със 7 футболисти, както го правят някои мъжки отбори, един да се контузи и двубоят да приключи за броени минути с далеч по-приемливата служебна загуба с 0:3.

Разликата в класите бе огромна и въпреки направените 6 смени от наставника на домакините Любен Любенов и намаленото темпо след почивката, се стигна до разгром.

Голеадата откри Денис Русинов в 6-та мин., като до края на срещата той вкара още 4 гола, при два от които елиминира цялата защита и вратаря и влезе с топката в мрежата. Влезлият през втората част Матю Майкъл впечатли с нестандартната си техника. Той направи хеттрик, като първото му попадение бе най-красивото в мача. По 2 гола реализираха Кристиян Букерешки и Петър Петров, по един път се разписаха Ивайло Тодоров с шут извън пеналта, Вилямс Валериев след мощен изстрел с глава, Ралин Тодоров, Георги Чабанов и Георги Минчев. Вратарят на гостите си пък вкара автогол при опит да парира удар на Русинов.