Събития

Нова кампания в помощ на Дани

  18.09.2017 15:53             
Нова кампания в помощ на Дани

Продължава кампанията за набиране на средства в помощ на младия Даниел Маринов от Враца. Миналото лято той претърпя  инцидент, който промени живота му напълно.

След скачане в басейн Даниел получил травма, която и до ден днешен му напомня за преживяното. При инцидента той счупил седми шиен прешлен, в следствие на което е опериран по спешност в Бургас.

На 9 ноември 2016 г. претърпява втора операция в Пирогов, но мъчението за него продължава. След изписването си момчето е парализирано и не може да се движи, приковано е за леглото пет дни в седмицата. Даниел се подлага на рехабилитации, които ще му помогнат да проходи отново.

И до днес майка му Вергиния Маринова не спира да се грижи за него, но с всеки изминал ден тя губи надежда за своя син, защото пари за нужните рехабилитации няма.

Нейната близка – 20-годишната Даяна Монова, която живее в София,  помага с каквото може и праща пари на Вергиния, за да платят поредната рехабилитация, но всеки път става все по-трудно.  

„Борбата обаче продължава, а средства са нужни. Затова молим всеки, който може, да помогне. Ще сме благодарни на всички, които го направят и се молим отново да видим 19-годишния Даниел отново на крака“, апелираха най-близките на Дани.

„Конкурент“ призовава всички свои читатели: „Нека бъдем добри хора и да помогнем на едно момче да проходи!“.

 

Банковата сметка за набиране на средства в помощ на Дани е:

IBAN BG19FINV91501316841132

BIC FINVBGSF