Свят

Накараха жена да стои в изолация пет дни и резултатите са ужасяващи (ВИДЕО)

  30.08.2017 07:08             
Накараха жена да стои в изолация пет дни и резултатите са ужасяващи (ВИДЕО)

Жена, която бе предизвикана да прекара пет дни в изолация, започна да халюцинира само след 72 часа самота. 36-годишната Сара Доерти, самотна майка, бе заключена в специална кабина, която не позволява контакт с външния свят. Тя сама е избрала доброволно да участва в експеримента, за да може известно време да бъде "насаме със себе си". След по-малко от три дни обаче Сара започнала да демонстрира физически симптоми на притесненост и да повръща в умивалника. След това тя започнала да халюцинира, а в крайна сметка започнала да си говори сама, използвайки ръцете си за компания. Сара участва в предаването Solitary TV show по Channel 5, което се занимава с проблемите на хората, неспособни да живеещи без своя телефон, интернет или социални контакти. Тя бе една от трите участници в експеримента, които са успели да издържат цели пет дни в изолация. Зрителите също видяха как тя най-накрая напуска камерата, за да се върне в цивилизацията. Преди старта на експеримента Сара поясни, че ще го използва, "за да се фокусира върху себе си, след като била посветила по-голяма част от живота си на отглеждането на сина си Лукас, който в момента е на осем години".

"Това е възможност да се фокусирам върху себе си малко повече и да се свържа с вътрешното ми аз. Още повече, да разбера дали съм толкова силна личност, колкото смятам, че съм. Точно поради тези причини бих искала да съм в изолация", пояснява тя. В хода на експеримента обаче Сара започва да се чувства като във филм на ужасите. Тя започва да си мисли, е някой иска да нахлуе в стаята ѝ, а тя няма нищо, с което да се защити. След това тя изпада в нервна криза, а после започва и да повръща в мивката. Ден по-късно Сара започва да вижда странни неща на дъното на мивката, които сочи пред камерата.

"Изглежда ми като муцуна на куче, има и опашка, има петно, което изглежда като око. Има и ухо", казва тя. След това Сара си ляга на леглото и започва да споделя как се слива с нищото в стаята.

2 ВИДЕА в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/eksperiment-po-rba-na-choveshkata-psikhika-nakarakha-zhena-da-stoi-v-izolatsiya-pet-dni-i-rezultatite-sa-uzhasyavashchi-video_news539871.html