Лайфстайл

Това са ТРИТЕ зодии, които са родени победители

  28.08.2017 20:40             
Това са ТРИТЕ зодии, които са родени победители

Всички искаме да бъдем успешни. В момента, когато получаваме това желание на небето се появява планета, която ни изпраща специален символ. За да бъде един човек силен и успешен, трябва да има поне три планети, които да му дават тази власт. Но все пак планетата, която най-много с свързва с успеха е Юпитер. Освен Юпитер трябва да имаме енергийния Марс, който активира всички сфери, като воля и разбира се Сатурн, без когото не може да се постигне нищо, защото без дисциплина и стратегия всички планове пропадат. И все пак - има три зодии, чиито представители са родени победители. Това са:

Овен - предопределен за лидер

Овена преди всичко е смела зодия. Ентусиазмът и решителността са основните характеристики на този знак. Ако искате нещо да бъде завършено, дайте го на него. Неговата проницателност го прави отличен ръководител, директор, който винаги е в някакво движение, а именно тази енергия се предава на всички във фирмата. Последователно спазва обещанията си, но очаква същото и от останалите. Най-много мрази лъжи, клюки и предателство. Той би бил отличен хирург, строителен инженер, войник, офицер, актьор или комик, какъвто е бил Чарли Чаплин. Той е любовник, като известния Казанова или отличен политик, който ще успее във всяка своя замисъл. Затова, ако се окажете в близост до този знак знайте, че няма спасение. Пригответе се за работа и дайте и последния си атом сила, която имате, защото само така ще успеете да победите, но и да спечелите точки при този знак.

Стрелец - оптимист, аристократ

Владетел на този знак е планетата Юпитер. Там, където се намира тази планета в нашата родилна карта, там се намира и нашето щастие. Този знак, точно както и неговата планета владетел представляват власт, успех, наслада ... Стрелците са разпознаваеми по техния млад дух, външната красота, атлетична визия, но и постоянната усмивка на лицето, желанието за пътуване и добра храна. Стрелецът е и величествен аристократ, който понякога се превръща в бунтовник, който спазваха традициите, но все пак следва своя път. Въпреки това, сътрудничеството със Стрелец не е съвсем лесно, защото понякога знае да бъде много арогантен и строг. Желанията на този знак са големи, но той винаги намира начин да ги осъществи. За този хедонист няма по-голямо наказание от живот без удоволствия и пари.

Козирог - деспот, авторитет

Без значение с колко лоши неща се свързва още от най-старите времена планетата владетел на този знак, това е планетата, от която е започнал света. Козирога се смята за един от най-влиятелните знаци на зодиака. Козирога своите успехи дължи на своята дисциплина, работа и стратегия, неща, които се използват при всяка работа. Той е знак, който не се страхува от стреса или загубата на работното място, защото знае, че това е мястото, което естествено му принадлежи. Неговият авторитет е нещо, с което се ражда и което остава завинаги основна черта в характера му. Козирога е успешен лекар, химик, биолог, политик, банкер, адвокат, композитор, певец ... Перфектен пример за това е Елвис Пресли роден точно в този знак.

Blitz.bg