България

„Намазаха ските“ на Дарина Сарелска – вече не е директор „Новини и актуални предавания“ в Нова ТВ

  11.08.2017 11:00             
„Намазаха ските“ на Дарина Сарелска – вече не е директор „Новини и актуални предавания“ в Нова ТВ

Дарина Сарелска вече не е директор „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп, съобщиха от медията. Силва Зурлева, член на борда на директорите, ще поеме ежедневното оперативно управление на новините и актуалните предавания на Нова ТВ в тясно сътрудничество със съществуващия екип.

“Всички ние благодарим на Дарина за усилията, които допринесоха за издигането на новините на Нова ТВ до сегашната им позиция на несъмнен лидер в ефира. Надяваме се, че Дарина ще успее в бъдещите си проекти. Аз ще продължа да работя с всички членове на екипа на новините и съм уверена, че заедно ще запазим най-високите постижения на медията, както и ще продължим да се развиваме“, коментира Силва Зурлева.

„Гордея се с това, което постигнахме в последните 4 години. Новините на Нова заеха заслужената си лидерска позиция на пазара. За мен тази промяна е за добро. Надявам се да бъде и за доброто на NOVA и новините, към които оставам привързана. Разчитам, че екипът ще продължи да работи по същите високи професионални принципи и стандарти, както през четирите години, в които бяхме заедно. Благодарна съм за натрупания опит и гледам напред към бъдещи проекти“, допълни Дарина Сарелска.

За тази смяна се заговори преди няколко месеца, но тя стана особено актуална след напускането със скандал от Нова ТВ на разследващия журналист Васил Иванов, който обвини Сарелска в цензура.