Свят

Неканени сватбари ядоха, пиха и се веселиха цяла нощ на сватбата на двойка, на която оставиха своя снимка и долар за щастие (СНИМКИ)

  10.08.2017 14:53             
Неканени сватбари ядоха, пиха и се веселиха цяла нощ на сватбата на двойка, на която оставиха своя снимка и долар за щастие (СНИМКИ)

Тази двойка яде, пи и се весели и дори остави картичка на сватба на непознати младоженци в Ню Джърси в САЩ. Но не си мислете, че те са били просто обикновени гости на сватбеното празненство. Всъщност, те са истински неканени сватбари, разказва в. "Дейли Мейл". Неидентифицираната двойка се появила на сватбата на Керън Фокс и Майкъл Туфо в клуб Спарта Рок Айлънд Лейк, която се състоя на 5 август. Булката забелязала, че двама непознати се вихрят на дансинга с нейните роднини, но предположила, че те са били поканени от съпруга ѝ. Всеки път, когато Фокс се опитвала да ги заговори, тя била увличана от нещо по сватбеното тържество. Двойката дори била заснета от сватбения фотограф, за който специални позирали или пък били щракнати на дансинга във вихъра на танца. Едва когато Фокс намерила странна картичка на следващата сутрин, тя разбрала с какво точно си е имала работа. Неканените сватбари я били оставили на младоженците за спомен. В нея пишело: „Скъпо семейство Фокс. Поздравления. Извиняваме се, че дойдохме непоканени на вашата сватба. Пожелаваме ви всичко най-хубаво“. Неканените гости също оставили един долар за късмет и своя полароидна снимка. Сега младоженците искат да се срещнат със своите мистериозни гости, но не за да ги линчуват, а за да ги почерпят по едно питие.

„Искам да благодаря на всички, които споделиха с нас този специален ден... по-специално на тези двамата“, написа Фокс в профила си във Фейсбук, публикувайки снимка на неканените гости. „Добре изиграно мои приятели.... много добре. Трябва да се срещна с тези хора и да ги почерпя по едно. Професионална работа. Вие ни подарихте най-хубавия сватбен подарък“, добавя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ