Крими

ВИДЕО и СНИМКИ: Зловеща катастрофа във Враца! Загина 1, има ранени

  28.07.2017 22:07             
ВИДЕО и СНИМКИ: Зловеща катастрофа във Враца! Загина 1, има ранени

Зловеща катастрофа разтърси Враца. Малко преди 22 часа на Оряховско шосе загина велосипедист, видя отново първи екип на "Конкурент".

Според първоначална информация, мъж е бил буквално разчленен от две препускащи край него коли - БМВ и "Пежо". Според неофициално потвърдена информация, двете коли са се движели с изключително висока за градски условия скорост.

Според непотвърдена от полицията информация, зад волана на немското возило е бил Томо Томов, който е син на известен врачански бизнесмен, собственик на автокъща в района.

При сблъсъка между двете коли, на място е загинал един мъж. "Конкурент" е наясно със самоличността му, но докато тя не бъде потвърдена от двама независими източника, няма да я съобщим на читателите си.

Трима от возещите се в двете коли 4-има души, бяха откарани с линейки в спешния център, а четвъртият сам е тръгнал да търси лекарска помощ в болницата.

Районът на местопроизшествието още е отцепен, тъй като дознатели още работят на терен.

Очевидци твърдят, че гледката не е за хора със слаби сърца и нерви, тъй като тялото на убития е на късове, а платното - оплискано с кръв.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ