Спорт

ВИДЕО: Луди автогладиатори се събират в Криводол

  26.06.2017 13:17             
ВИДЕО: Луди автогладиатори се събират в Криводол

Започна трескаво записване за участие във втората надпревара в „Театър на разрушението“. На 8 юли писта „Строител“ в Криводол ще събере за зрелищно шоу всички, които имат бензин и адреналин в кръвта. Пушек, кал, брутални сблъсъци, каскади и много емоции ще предложат организаторите от „Луда надпревара - България“.

„Вариантите за записване са три. Срещу такса от 200 лв. всеки един притежаващ свидетелство за правоуправление, може да бъде автогладиатор с предоставен автомобил от организаторите. Срещу 500 лв., получавате специално подготвен рекламен автомобил на вашата марка или продукт, с който да участвате в надпреварата. Ако искате да изразите себе си чрез своя кола в битката на професионалистите, не се колебайте да заякнете своята машина с релси, мантинели, бетон в калниците или друг креативен начин  с който да превърнете бричката в чудовище“, приканват организаторите.

8 юли е денят, който ще разтърси цяла Северозападна България с най- зрелищното и щуро събитие, което ще премине под мотото „Спри агресията по пътищата – стани един от нас“. В него могат да участват луди автогладиатори от Видин, Лом, Монтана, Враца, Ловеч, Плевен, Берковица, Козлодуй, но също и техни колеги от цялата страна.