Спорт

Чилика замина с Монтана на лагер, направиха промяна в контролите

  25.06.2017 20:31             
 Чилика замина с Монтана на лагер, направиха промяна в контролите

Нападателят Мирослав Антонов-Чилика замина на подготовка с Монтана в Банско. Таранът изкара последните няколко сезона в Израел. Той е обещал на ръководството, че ако не си намери отбор в чужбина, ще рита за родния си клуб.

Общо 21 играчи се качиха в автобуса. В следващите три седмици момчетата на треньора Явор Вълчинов ще се готвят в курортното градче. За пореден път тим ще отседне в комплекс „Пири”. В групата Вълчинов взе и шестима юноши на клуба - вратарят Юлиян Весков, защитниците Марио Благоев и Милен Младенов, халфовете Християн Илиев и Мартин Пламенов, както и нападателят Борислав Дамянов. Ето и останалите на лагера: вратарите Евгени Александров и Неманя Скечич, бранителите Юлиян Чапаев, Стефан Цонков, Николай Парнаров, Николай Дичев и Иван Михов, полузащитниците и нападатели Владимир Айтов, Александър Манолов, Свилен Щерев, Небойша Иванчевич, Александър Веселинов, Атанас Илиев, Петър Атанасов и Мирослав Антонов.

За 28 юни Монтана не успя да намери съперник за контрола. В предвидените 5 мача има една промяна. На 7 юли монтанци смениха Оборище с Пирин /Гоце Делчев/. Най-вероятната причина за промяната е, че тимът от „Огоста” гостува в Панагюрище на старта на първенството във втория ешалон.