Свят

Изоставена булка отпразнува сватбата, за която беше похарчила 13 хил. долара

  25.09.2022 11:52             
Изоставена булка отпразнува сватбата, за която беше похарчила 13 хил. долара

В Обединеното кралство булката Кейли Станд продължи да празнува на сватбата, след като годеникът й я напусна. Подробности за историята разказа изданието Express.

Двойката се срещала от декември 2018 г., а през август 2020 г. младият мъж предложил брак на 27-годишната Кейли Станд, която работила за застрахователна компания. Тя инвестирала всичките си спестявания в сватбата на 15 септември - около 12 хиляди паунда (около 13 хиляди долара), но годеникът й така и не дошъл.

За последно момичето се видяло с любимия си предния ден около 16 часа, а след това отишло на моминско парти с приятелките си. Младоженците се разбраха да прекарат нощта отделно, така че Кейли не подозирала нищо до последно. Само няколко минути преди церемонията приятели и бащата съобщили, че младоженецът е изчезнал и не се свързват с него.

„Беше абсолютен шок, нямаше причина да подозирам, че ще ме напусне, но когато видях, че момичетата ми също са бесни, исках да променя ситуацията, за да не си спомням този ден само с тъга“, сподели пред медиите британката.

Булката не се отчаяла до последно и продължила подготовката за празника в хотел Oxwich Bay в Гауър, Уелс. Когато станало безсмислено да чака потенциалния съпруг, Кейли решила да не разстройва гостите и да се разходи, както било планирано, като покани гостите от страната на младоженеца със себе си. Заедно си направили фотосесия, танцували и се забавлявали на банкета.

"Имаше много щастливи моменти в този ден, като появата ми на сватбата, ходенето с бенгалски огън, първият танц и разчупването на сватбената торта. Похарчих всички пари и очаквах с нетърпение вкусна храна, танци с баща ми, прекарване на времето с моето семейство, така че защо не?" каза Кейли.

Единственото нещо, което в крайна сметка било отменено, било сватбеното пътуване до Турция. Момичето събрало нещата на вече бившето си гадже, изпратило го при роднини и сега живее сама. Приятели прекарали няколко дни неразделно с Кейли, дори останали да нощуват, за да не се чувства самотна. Една от шаферките дори създаде страница в GoFundMe и насърчи потребителите да дарят пари, за да възстановят на изоставената булка някои от сватбените й разходи.