Избори Събития

Корнелия Нинова в Криводол: С всички възможни средства ще намалим инфлацията и ще повишим доходите

  25.09.2022 10:44             
Корнелия Нинова в Криводол: С всички възможни средства ще намалим инфлацията и ще повишим доходите

Повече от 500 симпатизанти на БСП и левицата посрещнаха председателя на партията Корнелия Нинова на традиционното поклонение в местността Томин мост около Криводол. Пред събралото се множество, водачът на листата на БСП за България във Враца, Атанас Зафиров каза: "Слаби са думите, за да опиша своето вълнение и гордост да бъда част от вас в този ден на поклонение, но и ден на надежда.
Поклонение пред нашите предци, първите мъченици на социалистическия идеал, онези чиято саможертва разтърси Европа, пред тях се прекланяме!
Но днес е и ден на надежда.
Надежда за по-добро утре, надежда за мир, равенство и социална справедливост. Това са темелите на нашата партия, а вие сте хората, които олицетворяват тази надежда.
За мен е истинска чест и предизвикателство да бъда водач на листата на БСП за България във Враца не просто защото това е най-добрата листа, а защото в нея са хората, които доказаха, че могат да изпълняват своите обещания.
Да, ние не ви излъгахме, каквото обещахме го изпълнихме, не се поддадохме на изкушенията на властта, бяхме докрай честни с вас.
Не предадохме идеите си, не отстъпихме от идеалите си.
Днес за идеи не разстрелват по площадите и не хвърлят от мостовете, но за тях се воюва със сърце, воля и смелост. И ние имахме сърце, когато се борихме за социалните придобивки на всеки български гражданин – от децата, през работниците, семействата до възрастните хора.
Имахме воля, когато не позволихме нито един български патрон да тръгне за Украйна и имахме смелост когато започнахме битката с мафията и задкулисието. Затова днес заставаме пред вас с открито чело и искаме вашето доверие за да довършим започнатото, да разградим модела герб и да си върнем държавата.
И знаем, че в тази битка няма да сме сами – с нас са хилядите работници, младите семейства, майките, пенсионерите, дребния и среден бизнес, които знаят, че именно БСП е партията която им помогна да минат през трудните кризисни моменти.
С нас са и онези милиони български граждани, които искат мир, не искат България да бъде част от чужди сценарии и войни. Затова на всички наши срещи дотук аз ви казвах: ние ще спечелим тази битка, ние участваме в тези избори за победа, защото ние сме БСП и пак сме тук. Искам да ви пожелая да бъдете здрави, усмихнати и позитивни и не забравяйте – нашата победа ще бъде първата крачка към спечелването на местните избори догодина и ви обещавам, че аз и моите другари от листата ще бъдем рамо до рамо с вас в тази борба".
От своя страна Корнелия Нинова призова присъстващите: "Видяхте колко много направихме в социалната сфера само за 6 месеца. Гласувайте за реални резултати, а не за популистки и празни обещания. БСП ще продължим да бъдем носителят на социалната политика в следващо управление. Няма да позволим да се орязват социални придобивки, напротив – те трябва да се увеличават, защото инфлацията бързо ги изяжда. В тези тежки времена без социална партия в управлението, хората трудно ще преминат през зимата. Подкрепете ни с номер 28, за да има социална и сигурна държава".
След официалната част, социалистите поднесоха цветя и венци на паметника на Септемврийци.

 

С №28 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!