Избори Събития

Кандидатите на ГЕРБ/СДС, подкрепени от местната власт, се срещнаха с хората в Смоляновци

  24.09.2022 18:32             
Кандидатите на ГЕРБ/СДС, подкрепени от местната власт, се срещнаха с хората в Смоляновци

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС Ирена Димова, Владимир Минчев, д-р Христо Кастрев, Калин Хайтов и Кристиян Божидаров се срещнаха с жителите на село Смоляновци. 

"За мен беше удоволствие, заедно с колегите от листата на ГЕРБ-СДС, със  заместник-кметовете на Монтана Диман Георгиев и Станислав Станоев, с председателя на общинския съвет -  Монтана инж. Иво Иванов и общинските съветници Станимир Стоев, Найден Найденов , Георги Иванов, Милена Нончева и Камелия Борисова, да се срещнем  с жителите на село Смоляновци. 

Поздравих кмета Пламен Лилчов, защото резултатите от неговата работа са очевидни. За последните 7 месеца,  правителството на така наречената " Промяна" скъса диалога с местната власт и не направи нищо за общините. За пореден път заявих, че за да могат нещата да се случват, трябва да има взаимодействие между изпълнителна власт, народните представители и кметовете, защото точно местната власт е най- близо до хората, знае и решава техните проблеми. Не на последно място поздравих и  кмета на Монтана Златко Живков, затова, че въпреки трудностите в последната година и половина, продължава и успява да се грижи и помага на всяко едно населено място в общината." Каза водачът на листата ИренаДимова.

„В мое лице хората тук винаги имат приятел и човек, който ще се бори за всяка една инициатива, за доброто на жителите в общината.

Хората в село Смоляновци оцениха това, че листата ни е съставена от местни хора, които познават проблемите на региона. 

Поех ясни ангажименти към тях, за които ще се боря.

От всеки един от нас зависи какъв ще бъде утрешния ден, затова на 2 октомври не трябва да оставяме съдбата си в ръцете на платения и корпоративен вот.

Убедена съм, че заедно ще се справим.", категорична бе Ирена Димова. 

Коалиция ГЕРБ/СДС е сномер24 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!