Избори Събития

Росица Кирова: Страната ни се нуждае от стабилно управление

  24.09.2022 12:19             
Росица Кирова: Страната ни се нуждае от стабилно управление

„Ние, българите, си патим от една болест и тя се нарича апатия. Нея ни я донесоха политиците. И единствено те – политиците, с работата, с поведението си и с отношението си към всички нас могат да ни излекуват”. Тези мъдри думи сподели с листа 24 жител на видинското село Антимово. Както той, така и съселяните му си пожелават простички неща - спокоен и нормален живот, и се надяват да бъде сложен ред в хаоса и се прекрати разединението в държавата.

„Отговорност на политиците е да търсят и намират решения. Нашата коалиция ГЕРБ-СДС е готова да поеме такава отговорност и затова ви предлагаме да гласувате за най-добрите кандидати от Отбора на Видин”, заяви водачът на листата Росица Кирова, която дойде в Антимово заедно със своите колеги Ани Арутюнян, Валери Димитров и Александър Матеев. Г-жа Кирова беше категорична, че какъв ще бъде утрешният ден зависи от всеки един от нас и затова на 2 октомври не трябва да оставяме съдбата си в ръцете на платения и корпоративен вот. 

„През последната година и половина нищо добро не се случи на България и на българите и затова днес сме отново пред избори. Ако отново позволим да ни управляват некомпетентни хора, домогващи се до властта на всяка цена, то токът ще скочи още, цените ще продължат да растат… В момента доскоро управляващите партии в коалицията се сочат един друг с обвинения кой е по-голям крадец. Безпорядък настъпи във всяка една сфера”, обяви още Росица Кирова и гарантира, че както досега, така и занапред ще продължава да изпълнява своите ангажименти към хората от Видин и региона. И обеща да направи всичко по силите си, за да изпълни заръката, с която местните изпратиха Отбора на Видин: „Сложете край на червените линии. Подайте си ръка, за да дръпне България напред”.

С №24 в бюлетината

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!